Éjjeli felébredés milyen egészségügyi problémára utal (hajnali fél 4-kor)? (tudásbázis)
Hát nem is azt írtam, hogy nem normálisnak tartanám a folyadéfogyasztásom... -_-'
ez tok normalis ha vki sok folyadekot iszik.
Én mostanában azért szoktam felébredni hajnalban, mert pisilnem kell. xD Amióta növeltem a vízfogyasztásomat....
Zavar, valamit kéne tenni ellene...
Számtalan oka lehet, pl nekem hyperthiroeózisom volt és minden éjjel hajnali fél 2-kor rendre felébredtem. Azóta meggyógyultam, de néha még előjön.
Az is lehet, hogy neked simán elég annyi alvás és kipihented magad.
Szorongásra (is) utalhat. Esetleg túlhajtod magad a munkahelyen, vagy sokat eszel lefekvés előtt.
Szió!
Hónapokig akkor ébredtem fel, és mindig ugyanakkor...
Fájt a hátam...Aztán nemrég kiderült, hogy tüdűgyulladásom van...
Próbálj egy kicsit később lefeküdni, lehet, hogy kipihented magad.
én 2:30-kor és 5:10-kor ébredek mindig....a bánat tudja, miért.
Kipihenten ébredek, nekem nem okoz problémát
Sziaszok.Köszönöm mindenkinek a segítséget.Igyekszem nem rosszra gondolni de nehéz, egyébként szülés után autoimmun pajzsmirigybeteg(pajzsmirigy alulműködés) lettem, de nem hiszem, hogy ennek lehet valami köze az éjjeli ébredéseimhez. Nagyon remélem, hogy tényleg lelki eredetű a dolog! Egyébként utánanéztem hogy a fél4es felkelés tüdőbetegségre utalhat(100%, hogy nincs a tüdőmmel baj, pár hónapja volt tüdőszűrésem és tökéletes lett az eredménye), ilyen bajom biztos nincsen! A dologban az aggaszt, hogy mindig pont ugyanakkor kelek fel...talán csak az aggodalom, de azért ha nem múlik el ismét orvoshoz fogok fordulni!
Szia. Lelki eredetű lehet. Amennyiben nem múlik, menj el orvoshoz. Rosszra nem kell gondolni...de egy idő után pszichésen és fizikailag is elfáradhatsz.
Én a 7 napból 5-6x minimum felébredek az éjszaka közepén fél 3-3 között, majd fél 5-5 óra között még egyszer.Ilyenkor ha már felébredek elmegyek wc-re és alszok tovább. Régen nagyon jó alvó voltam, ez talán az elmúlt 2 évben jött elő. Én más egyébb gondból kifolyólag jártam orvostól orvosig. Sehol semmit nem találtak azon kivül hogy a májamra annyit írtak eléri a bordaívet, és sokszor fáj bordaív alatt.Nem tudom köze lehet e a felébredésemhez vagy csak egyszerüen az a baj hogy rávan állva a szervezetem hogy éjjel is kimegyek 2x wc-re.
Az ember valtozik, csakugy mint az alvasi szokasai!!!!
hat ha a ferjed es a lanyod ejjel felkel, sot a lanyod vesebeteg, akkor ez megadja a valaszt! Aggodsz ertuk, es ennyi!!
Tanacsadonak kene mennem!! :)
Sziasztok.Alvázavar...világ életemben jó alvó voltam...aztán hirtelen felébredtem, minden hajnalban azonos időpontban.Nekem ez kicsit fura...
Én is így gondoltam.Köszönöm! El fogom olvsni!
Ha következetesen szinte azonos időpontban ébredsz, az bizony a szervezeted jelzése, hogy valami nincs rendben. Van egy naplóm a Gyógyítás....c. Abban találsz a szervóráról anyagot, érdemes megnézned.
Szia Erre én is kiváncsi lennék nálam ugyan ez van csak 2:40kor rá nézzek az órára és már alszom is tovább de azért érdekes.
Alvászavar?
Én sokáig (értsd évekig) rosszul aludtam. Már teljesen lemondtam arról, hogy én este 21-22 és reggel 5-6 között normálisan tudjak aludni és kipihenten ébredjek. Végül a meditáció segített.
Ez előfordulhat mindenkivel, nem kell rögtön valami bajra gondolni. Talán, ha nem kelnél fel, vissza tudnál aludni, akkor elmúlna. Én is voltam már így többször is.
Sziasztok.pár hónapja felkelek az éjjszaka közepén.Pontban 3:36kor. Ez nem jár semmilyen fájdalommal meg ilyesmi egyszerűen csak felkelek. Voltam hasi uh-n és vérvételen emiatt, van egy mobilis hasi therimém(vsz. bélkacs), de a hasi uh és a vérkép is negatív...lehetséges hogy májproblémáim vagy vesebajaim vannak? Egyébként a férjem és a kislányom(ő vesebeteg) is felkel de ők éjjel többször is.Köszönöm a válaszokat!
További ajánlott fórumok: