Akinek a mellük természetesen nagy, és ez egészségügyi problémát okoz náluk (beszélgetős fórum)
95 F-G de általában G-s melltartót veszek vagyis turizok, mert ebben a méretben nem igazán van. A boltokban D-nél megáll a tudomány még a fehérnemü boltban is vagy vehetek 10000-ért ennyim meg álltalában nincs.
Valmilyen szinten problémát okoz a nagysága, de nem annyira, hogy kés alá feküdjek.
Szerintem az egyik legfontosabb a melltartó méret választása.
90D...az nem olyan nagy:)
de a scheuermann nálam is kialakult,egyetlen gyógymód van rá (mindent próbáltam)
ceragemágy!!!!!
Szeretnék hozzám hasonló tapasztalatokkal rendelkezők véleményét olvasni, ugyanis nálam van egy probléma. Nagyon fiatal voltam, mikor a mellem nőni kezdett, és igencsak nagy, melltartót nem nagyon kapok magamra.
Sajnos mára (20-on évesen) ez nálam igen komoly egészségügyi problémákhoz vezetett. A gerincem nagyon rossz állapotban van, mindennapos fájdalmaim vannak, a terhelés következtében Scheuermann kór alakult ki nálam.Munkát emiatt nem igazán tudok végezni, ha fél óránál többet állok, a fájdalom elviselhetetlen.
A gerincem a melleim miatt (is) nagyon le van terhelve...:(
Akinek hasonló "kínt" okoz a nagy mell, vagy egyéb egészségügyi problémákhoz vezet, azoknak a véleményét, tapasztalatát szívesen várom, illetve bárkiét, aki érdemben hozzá tud szólni a témához.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek létezik olyan, hogy valakinek akkora babája legyen, hogy ne tudja természetes úton megszülni?
- Kineziológust, természetgyógyászt keresek Dél- Pest megyében, akinek van tapasztalata ADHD kezelésében. Tudtok segíteni?
- Túlsúlyos kismamák! Okozott valakinek problémát a túlsúly a babavárás idején?
- Van köztetek akinek az első baba természetes úton hamar összejött de a második évekig sem akart?
- Van valaki, akinek 2 vagy több vetélés után természetes úton, orvosi segítség nélkül sikerült egészséges picurkát a világra hoznia?
- Volt valakinek egészségügyi kaparása, mert rendszertelen volt a ciklusa?