A ti párotok segit nektek otthon? (beszélgetős fórum)
néha elmosogat, vagy körbeporszívózza a lakást
Amíg élt mindenben segítettük egymást.
Az én férjem nekem mindenben segít.
Mondtam én,ha van kedve segít...
Sajna bedöglött az autónk,párom a héten nem tud menni dolgozni...
Tegnap főzött,tanult a gyerkőccel,ma kitakarított,főzött...
Megtartjuk :-D
Az én párom a segítős fajta :) Bármire megkérhetem, nem utasít vissza, de nem szoktam visszaélni ezzel. Vannak azért tényleg tipikusan női és férfi feladatok, amit jobb ha betartunk, de ettől persze simán eltérhet bárki. Én szeretem a főzést magam intézni, de hétköznapokon nagyon jól esik, amikor megkérem a férjem, hogy csináljon ő vacsit mert én épp fáradt vagyok, vagy csak simán nincs kedvem. Ilyenkor mindig isteni tésztás dolgokat készít. De a mosogatógép kipakolását önként vállalta és tök érdekes, mert én meg sokkal inkább bepakolni szeretem, mint kiszedegetni...És a reggeli kávéfőzés abszolút az övé.. de én példul szívesen nyírok füvet, úgyhogy néha belenyúlunk egymás "felségterületébe", de szerintem ez mindig adja magát, biztosan minden házasságban kialakulnak ezek a szokások, legalábbis ezt gondolom. Amelyik pasi meg semmit nem segít otthon, az szégyellje magát, mert egy nőnek - lássuk be munka után - még rengeteg dolga van otthon, főleg ha gyerekek is vannak, de nálunk van gyerek, kutya, macska, kert, úgyhogy van min megosztozni :) Mindenkinek sikeres, boldog, közös ténykedést kívánok otthon, a háztartásban és körülötte !
Sajnos ezzel egyet kell értenem. Felnőtt ember nagyon ritkán változik ekkorát. A saját családomban is van rá nem egy példa.
Mindig segít amikor ideje van rá. Nagyon szerencsés vagyok. :) Ő az a tipikus "nem tudok leülni" ember.
Az idő semmit nem old meg, felnőtt ember nem változik jelentősen. ha neked úgy jó, hogy egész életedben kiszolgálod, akkor hajrá. Kicsit sem irigyellek.
Hasonló cipőben járunk... Én most várok babát páromtól,de van egy 8 éves fiam,aki most velünk él...
Kivárom a változáőst,mert szeretem,hisz nem vállaltam volna a gyermekünket.De az idő megold majd mindent...remélem
Most megleptetek ...Nekem gyakorlatilag semmit .Azt mondja ő pénzt keres.A gyerekkel csak kb. 3 éves kora òta foglalkozik ,azt mondta mìg kisebb nem tud vele mit kezdeni.Se fürdetés,se pelenkàzàs...Ha itthon van,és dolgom lenne a konyhàban ùgy kell megkérnem,hogy nèzzen màr addig a kicsire .A ruhàit leszòrja ,a tànyérjait mèg a mosogatòig sem viszi el.A kinti munkàra fizet valakit ,hogy megcsinàlja .Nagyon levagyok terhelve ,kicsit belefàradtam.
Sokat gondolkozom rajta hidd el...
Hangulat függő.
Ha van kedve megcsinálja magától,ha kérem;általában nem segít.Hozzáteszem amióta kocsi van,azzal foglalkozik,többször mossa hetente.Ő úgy véli a férfi azért van,hogy a nőnek munkát adjon...Az összehajtogatott kimosott ruháit nem rakja el,ide-oda teszi...
Van amikor főz,ha van kedve...
Szóval az enyém az egész háztartás.
Gyerekkel is akkor foglalkozik ha kedve van...
mint házi munkában keveset segit,de házon kivül az ővé a terep,na igen ha dolgozok akk pl feltakarit meg fözi a kávét el megy a boltba....
Rengeteget! Kimondottan házias.
Ráadásul a munkáját is itthonról végzi, így sokat főz.
Vásárolni meg jobban imád, mint 5 nő. Most is ott van . ))
Igen, sokat segít, de koordinálni kell. :-)
Nem jellemző.
Szerintem jobb is.
További ajánlott fórumok:
- Ti mit tesztek, ha a párotok erőlteti, de nektek nincs kedvetek hozzá?
- Ti mennyit beszélgettek a férjetekkel, párotokkal otthon?
- Hogyan reagáljátok le, ha rájöttök párotok/férjetek hazudott nektek?
- Elsősorban nőket kérdezném: Rosszul esne nektek, ha a párotok elmenne nélkületek bulizni?
- Mit tennétek, ha a Párotok nagy értékű Karácsonyi ajándékot adna Nektek, de Ti nem tudjátok viszonozni és ez zavarna?
- Ha a párotok bevallja, hogy szeret, de nem szerelemmel, akkor ez nektek rosszul esne?