A tetoválás, mint művészet (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A tetoválás, mint művészet
Sziasztok!
Lassan 10 éve dolgozom a szépségiparban, jól ismerem miként lehet kontúrokkal, színekkel optikailag a legelőnyösebb látványt kihozni egy arcból.
Most ismereteimet a mikropigmentáció/sminktetoválás megtanulásával bővítem. Sminktetováló tanfolyamra járok, ahol az oktatóm rajtam kívül csupán egy fővel foglalkozik.
A jövő utáni héten lehetőségetek nyílik arra, hogy anyagköltség ellenében gyönyörű tetoválással ajándékozzak meg még 2 főt, az ilyen minőségű tetoválás árának töredékéért, színvonalas budapesti szalonban.
A (fél)tartós sminket egy orvosi műszerekhez szükséges minősítéssel rendelkező német gyártmányú géppel és prémium minőségű festékpigmentekkel varázsolom az arcra, szigorú oktatói felügyelet mellett.
Garantált a szép tetoválás, megfelelő szín és forma!
Amennyiben szeretnéd, szívesen találkozom Veled jövő hétvégén, a tetoválást megelőzően, hogy elmondhasd a kívánságod, én pedig azt, hogy az arcodnak, bőrödnek megfelelően mik a lehetőségeid, és ezek alapján már tudd a nagy napom, hogy pontosan mit szeretnél :)
Kérdéseidet bátran felteheted ezen a fórumon vagy akár az alábbi e-mail címre is küldheted:
mikropigmentacio@gmail.com
Bátran jelentkezz, szuper lesz!
Szép napot!
Szilvi
Hali!
61 éves vagyok, de már cca. 35 éve szeretnék a vállamra egy delfint tetováltatni. (A legokosabb, legszeretnivalóbb, de azért valljuk be gyilkos ki jószág). Gondolkodtam még a pici hordó alakú fókában. Sajnos ezt meg kellett vitatnom önmagammal, mivel én is szinte gurulok, így az összhang OK, de két gurulós egy személyben.
Még mindig gondolkodom, ma a szüleim tartanak vissza!!!, mivel nagyon tetkó ellenesek. A férjem beleegyezett, csak sajnos nekem kellene kigazdálkodnom.
Én tetkópárti vagyok, ha a varrás izléses, nem bugyuta. Figyeljétek meg, hogy sok embernek van japán, kínai, és még arab tetkója is, de képük sincs róla, hogy mit írtak rájuk. Aki ismeri a nyelvet, jókat somolyog. Láttam már ilyent.
Mindazonáltal: ÉLJEN A TETKÓ!!
"Apróbbak".
Jó, hogy kikerültél.
Nem igazán mert nemrèglett feltève ès akkor egy gyon volt:)
Csak apróbbak pl intenziv osztály...:)
Ezt még így nem hallottam.
Sajnos a ruha sem véd meg mindentől, de mint tudjuk kétféle motoros van: aki esett, és aki fog.
Jobb az óvatosság, a mintáim pedig jobban szeretem attól, hogy megkockáztassam elvesztésük.
Valld be, mindez azért volt, mert meguntad a tetoválást. ;)
(azért remélem komolyabb sérülésed nem lett)
Nekem van több is, és lesz is még.
Tudnak szépek lenni a tetoválások, bár személy szerint vallom, hogy az ember ne azért varrasson, mert xy tetoválása megtetszett, és neki is kell, ezért rábök egy mintára.
Csak olyat szabad az ember fiának/lányának magára varratni, aminek számára jelentése van. Mégha másnak értelmetlen is.
Ha valakinek ez egy dátum, legyen dátum. Akár a gyereke születésnapja, akár más fontos esemény.
Lehet rajtam is lesz. Egy olyan napé, mikor elvesztettünk valakit, s lényegében akkor kezdődött az életemben egy gyökeres változás folyamata.
Másnak egy dátum. Számomra örök memento.
A cikk az előítéleteket helyteleníti, ugyanakkor előítéletes.
Épp ezért úgy érzem, hogy a tetoválást, mint divatot népszerűsíti, nem mint önkifejezést. Pedig az a lényege (annak kellene lennie).
szia,jó a cikk,tetszett:)
tényleg elképesztő,mekkora teret hódít manapság a tetoválás,és az igaz hogy nekem emberi testen a túl nagy minták nem tetszenek,bármilyen művészien vannak is kidolgozva,de a kisebb és szépen kidolgozott színes vagy akár nem színes mintákat imádom,én is dicsekedhetek eggyel,amit sose terveztem és egy félig elhalványult baleseti hegre "született",de imádom attól a pillanattól,hogy rám került :)ha nem ér ez a kis baleset,szinte biztos hogy sosem rakatok magamra egyet sem,másokon jól esett csodálni,de magamon sosem tudtam elképzelni....eggyel nem értek csak egyet abból,amit írtál:ha valaki elkezni,akkor nincs megállás.Én max még 1et viselnék el magamon,több nem kellene,pedig az enyém aztán tényleg jól sikerült.De szerintem még 1 férfi sem mutat jól televarrva/bocs a kifejezésért/,bármilyen szép mintái vannak,hát akkor egy nő???áááá.....nem tetszik.Ízlések és pofonok különbözőek,nekem nem jön be....
A tetoválás máig megosztja az embereket, sokan az ostoba, sőt esetleg agresszív, börtönviselt embereknek tulajdonítják a viselését, pedig valójában az egyik legősibb művészeti ágról van szó.
Ugrás a teljes írásra: A tetoválás, mint művészet
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Műköröm, tetoválás - férfi kérdezi
- Egy tetoválás és piercing szakértő tanácsai
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- Tetoválás mintát keresek!
- Tetoválás - Ha olyan helyre akarok tetoválást csináltatni ahol a minta átfut az anyajegyen az gond?