Tetoválás mintát keresek! (beszélgetés)
Én is remélem, hogy most nem fog menni a lebeszélés :)
Több okból is várok még :) A tetoválást a kisfiam születése miatt szeretném, de még szoptatok, és hiába természetes a festék, azért jobbnak látom kivárni, amíg nem, ezért úgy döntöttem, hogy az 1. szülinapjára csináltatok magamnak egy Vele kapcsolatosat, addig még fél év van :) Ezt már születése óta akartam, de ugye most állt össze mit szeretnék, meg úgy gondolom ez elég idő alaposan átgondolni, mert azért csak örökre szól egy tetoválás.
Amúgy már 14 éves korom óta szerettem volna, hogy legyen majd, most már alkalmasnak találom rá az időt.
Jajj,remélem nem hallgatsz rá :)Én sem szeretem az ilyen "szinte mindegy hogy mi csak legyen" tetoválásokat.
Egyébként miért fél év?
És igen,úgy tűnik meg lesz a minta,szerencsére rátaláltam egy grafikusra,aki megcsinálja nekem az egészet :)
Én 40-50 év múlva is büszkén fogom viselni őket,ha pedig már nem lesz esztétikus,egyszerűen eltakarom ruhával.Nekem meg már úgy is mindegy,már tele vagyok velük,és nem lehet abba hagyni :)
Szerintem elég kicsi az esély arra,hogy pont ezektől lesz valakinek baja,milliószor több dolog van ami káros lehet előbb-utóbb.
Nem értem miért nem tetszik nektek,pedig gyönyörű.
Bár,lehet hogy túl "tömör" lenne,mert mellette is van egy elég nagy,díszes minta,ez jönne mellé,és a kettő közé,és köré szintén egy díszes,de egyszerűbb minta...
Huhh,ezt leírni is túl csicsás :D
Na akkor lehet hogy alkotok valami egyszerűbbet :)
Nem véletlen, hogy magyar rakta fel, nálunk van nagyobb kultusza.
Bocsika, de én is hajlok a férjed véleményére(sajnos én azt mondom, írom mindig, amit gondolok), de ez csak két fő idáig, tehát még nem érdemes figyelembe venned...
Bocsánat,de találtam! :D
Csak a keresőbe be kellett írni :)
A 7. bejegyzésbe csak 4 linket adtam meg, de a pinteresten rengeteg kép és sablon van ha rákerestek
, az nem jó senkinek??
Meg tudná rajzolni,de én magamnak szoktam tervezni :)
Akkor lehet hogy én fogok egyet átalakítani :)
Hamarosan szeretnék új tetoválást a meglévők mellé,ami egy csodaszarvas lenne.
Nem találok igazán jó képet,olyat keresek,ami nem is igazán élethű,de mégis díszes,szép.
Tudtok ilyet mutatni?
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Műköröm, tetoválás - férfi kérdezi
- Tetoválás halványításra keresek véleményeket, ötleteket!Házi praktika valakinek?
- Betűtípust keresek tetováláshoz
- Bács-Kiskun vagy Tolna megyében keresek Lézer Ambulanciát!Tapasztalatok?!Kozmetika tetoválás eltávolításra lenne szükség...:)
- Bács-Kiskun vagy Tolna megyében keresek kozmetikai tetoválás eltávolítására szakembert. Valaki?