Betűtípust keresek tetováláshoz (beszélgetés)
7. Vigyorex6 (válaszként erre: 6. - Bucóka20)
2011. júl. 21. 13:35
Valahogy egyáltalán nem találom azt, amire ránézek és azt mondom, hogy: Óóó igen. :)
6. Bucóka20 (válaszként erre: 5. - Vigyorex6)
2011. júl. 21. 13:15
Ird be azt a szoveget amit szeretnel es ugy nezd meg,h hogyan is nezne ki ...
Ne a legjobbat keresd,mert mindig van mas fajta ami megjobban tetszik mint az elozo.:-)
Termeszetesen nem kell elkapkodni sem,de ha azt akarod h valaha is elkeszuljon az a tetovalas,akkor dontened kell.
Dontsd el,nyomtasd ki es irany a szalon.:-)
5. Vigyorex6 (válaszként erre: 4. - Fa8f3f5c02)
2011. júl. 21. 13:11
Már guglizom pár hónapja...de egyelőre semmi. :O)
4. fa8f3f5c02
2011. júl. 21. 13:09
rengeteg van. google a barátod.
3. Bucóka20
2011. júl. 21. 13:07
Nezd vegig a betutipusokat ...:-) Van 1001 fele,tenyleg nagyon sok van.
Bar nekem is szoveg a tetovalasom,en csak siman elvittem a tetovalohoz es o talalta ki a betutipust.
2. eda93927a9
2011. júl. 21. 12:28
Times New Roman.
1. Vigyorex6
2011. júl. 21. 12:26
Gondoltam kínai/japán jelre, de végül letettem róla, már nem tetszik, amolyan sablonná vált. Olyan típusú betűt keresek, ami esztétikus, akár folytatólagosan összeköthető, lehet régies, vagy hazánkban nem használatos, esetleg mára már nem használt is.
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Műköröm, tetoválás - férfi kérdezi
- Tetoválás halványításra keresek véleményeket, ötleteket!Házi praktika valakinek?
- Tetoválás mintát keresek!
- Bács-Kiskun vagy Tolna megyében keresek Lézer Ambulanciát!Tapasztalatok?!Kozmetika tetoválás eltávolításra lenne szükség...:)
- Bács-Kiskun vagy Tolna megyében keresek kozmetikai tetoválás eltávolítására szakembert. Valaki?