A teszveszen vett telefonomat még nem kaptam meg, szerintetek átvertek? (tudásbázis)
Egyébként egy jó tanács(bár ez már rajtatok nem segít)Meg kell nézni az értékeléseket és , hogy mennyi terméke van feltéve. Én még a regisztráció idejét is nézem. Ezekből összeáll a kép, hogy hosszútávra tervez, és nem kockáztatja a kizárást. Vagy van pár nagyobb értékű holmi, ami egyszerre fog lejárni, az illető nem régen regisztrált és csak pár értékelése van.Akkor csak a személyes átvételt javaslom!!! Pláne ha az a pár értékelés is 0-ás értékelésű, friss regisztráltaktól van-mert lehet, hogy az ő maga. Sajna meg lehet oldani..
Én már sokat adtam el, vettem is sokat-de 10000 fölött nem utalok előre..Akkor veszem meg, ha személyesen át tudom venni.
Szerintem csak a teszveszen keresztül tudtok összefogni..
Niki..Ez az Angel fel van függesztve..Mi az új neve?
Sziasztok!Engem Angeel_88 vert át, egy nadrágot és egy szoknyát vettem, 4500 Ft-om bánta.
ha az értékeléseket megnézitek, nem én vagyok az első, szóval a 20 000 Ft tuti megvan.
Olyan kedves, hogy újraregisztrált és az én nadrágomat is (amit kifizettem,de nem kaptam meg)meghirdette újra
MissJuly01 néven...köztük sok más vevő kifizetett termékeit is...
mivel fel vagyok függesztve, így sajnos nem tudom felvenni a kapcsolatot a többi károsulttal és értékelni
sem :( Remélem lesz aki segít!
Szia!
Kérdeztem, hogy van-e egyáltalán értelme feljelenteni, a nyomozó azt mondta, hogy persze!
Ki viszont nem fejtette, így csak reménykedni tudok.. Megkérdeztem viszont, hogy miért csinálják ezt ezek a csalók (azt mondta egyre több ilyen feljelentés van), ha úgyis le lehet őket buktatni és az volt a válasz, hogy "mert nem kapnak érte semmit".
Akkor mégis mi értelme van a feljelentésnek??! :(
Szia!
bela69mert00 néven volt fent az "eladó"!
Szia!
Rendőrség biztatott valamivel? Remélem valahogy még is sikerül kártérítést kapnod. (ha egyáltalán elkapják)
Szörnyű milyen emberek vannak. Én teszveszen is és vaterán is megfordulok, de szerencsére még nem volt ilyen kalandom. Lehet ez a fickó vaterán még mindig nyomja???
Én vasárnap ütöttem le egy ágyat, hétfőn átutaltam a pénzt, most meg már tologatom a szekrényeket, mert kb. 1 óra múlva itt van az ágy.
Igen, mindig meg kell nézni a visszajelzéseket!
Sajnálom. Tudom, eső után köpönyeg, de legközelebb olyantól vásárolj, akinek sok a pozitív visszajelzése. Én most rendeltem egy telefont, négyezerrel drágábban, de pont azért, mert a fickó megbízható.
megírnád priviben, ki volt ez a pasi? én is nagyon nézegettem egy telefont, de valahogy úgy éreztem, mégsem ő az emberem. lehet, hogy éppen ő volt az.
Sziasztok!
A telefon természetesen még máig sem érkezett meg, de az eladó oldalán már 12 másik személy is jelezte, hogy őket is ugyanígy átverték.
Ma voltam a rendőrségen feljelentést tenni!
az hogyan lehetséges, hogy több néven regizik?!
Hisz a címre küldik a levelet, abban a jelszót. Akkor azt a teszvesz csak észrevenné, hogy egy címre 3-szor 3 névre megy levél nem?!
Az emailben Gáborként írt! :(
Az adatoknál Zsolt a neve, a tel. most is próbáltam, azóta ki van kapcsolva.
Marad a számlaszám tényleg, majd írok ide, hogy mit sikerült intézni, ha érdekel.
Most viszont viszem a kislányomat Fóka és papagáj Show-ra 18h-tól, hátha sikerül kikapcsolnom egy picit.. :)
Szia!
És még egyszer köszönöm szépen, hogy "segítettél"!!!
Igen, én is láttam, de szerintem már nem nézi, egy próbát azért megér.
Hát, most elkenődtem rendesen!
Hétfőn utána járok, hogy mit tudnak ilyenkor csinálni.
Szerinted a pénzt vissza lehet vhogy szerezni?!
További ajánlott fórumok:
- N5800 telefonomon szoftverfrissítés után nem találom a WIFI lehetőségét. Tud valaki segíteni?
- Segítenétek? Hogy kell a teszveszen licitet zárni?
- Hogy tudnám összekapcsolni a telefonom a számítógéppel?
- Átvertek a teszveszen! Mit tegyek most?
- Mi lehet az oka, hogy az előfizetéses telefonomra nem kaptam csekket?
- Vettem egy napernyőt a teszveszen, de nem azt kaptam, amit rendeltem...