A Teszvesz kit gyászol? (tudásbázis)
Szegényt épp csak megemlítik pár sorban...:-(
Daróczi még 2 hete se halt meg és már egy regényre való van belőle:/
Szerintem egy nagyon kedves gesztus a teszvesztől, hogy gyászba borult.
Hisz mindenki tudja, hogy a történelmünk során nagyon sok mindent köszönhetünk a Lengyeleknek.
Ők soha nem fordítottak nekünk hátat és bizony szeretnek is minket az emberek.
Daróczi semmilyen formában nem hozható egy Lengyel elnökkel szemben.
Sziasztok!
Nagyon sokat adtam és vásároltam a teszveszen , és nem egy se nem kettő olyan aukciós partnerem volt, akinek a hovatartozása azt igazolta, hogy tutira nem magyar sokszor kaptam olyan visszaigazoló infot, ami vagy szlovákul vagy lengyelül jött, gondolom ez a piacér kiterjed a határon túlra is, ebből gondolom valószínű az elnök gyásza miatt lett ,,sötétebb" a teszvesz is.
Lengyel, magyar – két jó barát a kezdősora annak a rímbe szedett közmondásnak, amelyet Lengyelországban és Magyarországon csaknem mindenki ismer, és amely a két nép történelmi barátságát példázza. Koccintáskor gyakran hangzik el.
Akkor már csak lehet érteni, hgoy miért is...
Amikor elhunyt László atya, még a híradókban sem mondták be...
Vagy sokszor a netről tudom meg, hogy nagy magyar színészek elhunytak, és sehol, semelyik magyar műsor nem foglalkozott velük...
Na, azért a lengyelek még épp eltalálják a térképen, legalábbis nagyjából.
Vagy 2 hete kérdezte meg tőlem, itt, Bécsben egy kereskedő (valami félkínai-félfeketének néztem), hogy milyen nyelven beszélek a gyerekemmel. Mondom, magyarul. Erre ő: a nagyar és a bolgár ugyanaz?
Azt hitem, felrúgom!!!
Ez így igaz!!
Nemes dolog segíteni, de a mi szegény országunk segít a legtöbb szegény országon is, de a mi kis országunkon Senki nem segít...
nem értem, nekünk mi közünk a lengyel elnökhöz...
Popper Péter talán többet tett az asztalunkra, mint a lengyel elnök..
Neki vajon lesz fekete zászlója?
Nem hát, de nekünk kb. annyi közünk van a lengyel elnökhöz, mint a lengyeleknek Daróczihoz..
Másrészt a magyarok nyalják mindenki seggét, de a külföldiek azt sem tudják, hol van Magyarország! Nagy ívben tesznek ránk.
Még valamikor a hét elején Bajnai jelölte ki.
(Mellékesen, az osztrákok pl. tesznek rá...)
Köszi!
Nem gondoltam volna, hogy ezért a teszvesz is feketébe borul..
Vajon a lengyelek is gyászolják Daróczit..? Erről ennyit..
Tényleg...
A mai hivatalos gyásznap a repólőgép-szerencsétlenségben elhunyt lengyel felsővezetők emlékére.
További ajánlott fórumok:
- Szoktál-e a Vaterán és/vagy a TeszVesz-en adni-venni? Mik a tapasztalataid?
- Ismeritek a Teszveszt?
- Érdemes venni a Teszveszről mobiltelefont?
- A teszveszen vett telefonomat még nem kaptam meg, szerintetek átvertek?
- Segítenétek? Hogy kell a teszveszen licitet zárni?
- Lehet valahogy újra feljutni teszveszre vagy vaterára ha fel lettem függesztve?