A teafaolajat mennyire higítsam fel, ha a pattanásokra kenném? (tudásbázis)
Csak 100%-os tisztaságút vegyetek és mindig hígítva használjátok. Egész arcra nem szabad tenni, csak helyileg a pattanásokra.
Bioboltban tuti lehet kapni.
sziasztok , , lenne egy kérdésem !
már honapok ota használok teafaolajat , egy bizomyos márkát , ennek az illeata nem tul borzalom , erős entol , olyan vietnámi zsirra mlékeztet , nemrég viszont csak egy másik márkát tudtam venni , ez is mentoos de ennek már van kicsit biudös gumiszerű utoilata , , ami borzalma , szerintetek melyik a jobb vagy melyik az eredeti ?
Sziasztok!
Hol lehet venni teafa olajat? és mennyibe kerül?
allergia is lehet
szoktál mézet enni?
megnézem köszi.
Képzeld bekentem az arcom ma délután mézzel, de kicsit úgy éreztem viszked tőle. Lehet kicsit szárít és azért, nemtudom
vannak fórumok, ahol otthoni bőrápolási recepteket írogatnak
a google be írd be,h. arcradír házilag (én így kerestem, de nem csak arcradír van), és sok fórumot kiad ahol tök jó recepteket vannak
Még anno a természetgyógyász ajánlotta, hogy így járjak el. De az sem mindegy milyen teafaolajat használsz, mert azt hiszem van ami eleve hígított.
Én régebben Aromaxos illóolajban szoktam venni, de most találtam egy 100%-os eredeti kivonatot.
megtaláltam: problémás bőrre: naponta 10-15 csepp fél deci langyos vízbe és az érintett bőrfelületre felvinni-én nem csináltam ilyen erőset, mint írtam kb fele ennyit 1-1 és fél deci vízben
arcra és nyakra: 6 csepp levendula és 4 csepp teafaolaj 2 evőkanál jojobaolajban elkeverni és az arcra, nyakra felkenni- na én ezt csináltam meg egy tégely hidrofilben, csak kb kétszeresét kevertem bele a krémbe és a jojobaolaj helyett barackmagolajat használtam
jojobaolajat bioboltban biztos lehet venni
Ha lemosást csinálsz, a pattanásokra használd
a hidrofil-fürdető..orvos írja fel általában babáknak, de problémás bőrűeknek is- de lehet vény nélkül is kapni, csak úgy drágább
nagyon jó kézkrémet, arc és testápolót vagy tusfürdőt is lehet belőle készíteni
a tesómnak elég problémás a bőre, neki csináltam, ő testápolóként használta