A te pároddal különböztök jellemileg? (beszélgetős fórum)
Nyugodt, nyílt, könnyen teremt kapcsolatot, barátságos, lehengerlő, udvarias, tisztelettudó, családszerető, segítőkész, fáradékony, imád társaságban lenni, de legalább annyira otthon feküdni, minden sportot megnézni, meg űzni... Nagyon makacs, feledékeny, ha fáradt, akkor nem törődik semmivel, konkrét tervei nincsenek, csak nagy körvonalakban, de napra lebontva sohasem.
Én folyton idegeskedem valamin, nehezen nyílok meg, zárkózott vagyok, én is keveset alszom, de mégis rengetea az energiám, szeretek lemenni vele társaságba, de nem olyan gyakran, nagyon nem szeretk feküdni otthon, és nem elmenni sehová. Falra mászok a meccsektől, és csak úszni szeretek meg biciklizni, futni és sétálni, amiket ő pont nem. Nagyon makacs vagyok és akaratos, minden szóra percre és pillanatra emlékszem, és ha fáradt vagyok, akkoris igénylem a szeretet, a másik közelségét, 10 évre előre megtervezem az életem, és minden napom.... :D
Szóval makacsságban megegyezünk, de talán másban nem... :) De ami közös, hogy nagyon ragaszkodóak vagyunk, és szeretjük a másikat. :)
Határozott, van akaratereje, céltudatos, előre tervez, kevésbé nyílt, elébe megy a dolgoknak, mindig gondol a legrosszabb lehetőségre is, büszke, nem túl játékos típus.
Álmodozó, szinte mindig vidám természet, rendkívül optimista, könnyen barátkozó, kevésbé határozott, notórius késő, sokszor a szerencsére hagyatkozó, érzékeny, fantáziadús, mostanság 'picit' féltékeny, makacs nő.
Hasonlóságok: Eléggé egy felé jár az agyunk a jövőt illetően, mind párkapcsolat, házasság, gyereknevelés, otthon témában. Illetve szexuális téren is ugyanazok a dolgok vonzzanak kölcsönösen, szerencsére ott általában klappol minden. :o)
Hajaj de még hogy különbözünk :) De ez benne a jó :)
És kemény jellem vagyok, és mindent akarok azonnal, ő meg nagyjából az ellentétem :) De így szeretjük egymást :)
További ajánlott fórumok:
- Párhoroszkóp: vajon összeilletek a pároddal az asztrológia szerint?
- Te hol és hogyan ismerkedtél meg a pároddal?
- Mi különbözteti meg az infarktusos tüneteket a pánikbetegség tüneteitől?
- Miért kérdezte meg a barátnőm egyik ismerőse, hogy szeretem-e a nyulat és hogy megtudom-e különböztetni a mókustól?
- Műbőr - valódibőr ülőgarnitúra. Hogy különböztetem meg a bútorboltban?
- Hogyan különböztethető meg a fagyott vadhús?