A tanár ezt hogy érthette? Gúnyolódni akart volna? (beszélgetés)
Én úgy értelmezem, hogy amikor azt mondtad, kussoljon, a tanár egyet értett veled, vagyis ő is azt gondolta, hogy fogja be a száját a gyerek, mert zavarja az órát. Ezzel a tanár nem mondta ki, hogy kussoljon, mert azért egy így csúnya, de célzott rá.
A másikhoz látni kellene a kontextust. Mellesleg egy tanár miért nem tart fegyelmet az óráján? Tudom, hogy ez már nem dedó, de kérd a tanár segítségét, hogy legalább az óráján ne hagyja, hogy ilyeneket csináljanak veled.
Én azt gondolom, hogy a tanárod azt szerette volna, ha az óra, amelyen ezek a dolgok történtek, valahogy visszakanyarodna a rendes mederbe, csófolkodás, mutogatás, egyebek nélkül. Azért "céloz(hat)ta meg" a
"felbujtó gyerek"-et, hogy vegyék már észre a rendbontók, hogy "képben van".
Érdekelne, hogy ezek után mi történt azon a bizonyos órán.
Leálltak a mutogatók? Válaszolt valamit a tanárnak a "felbujtó gyerek"? Elérte a célját a tanárod a szavaival? Neked mondott valamit a tanárod később erről az esetről? És az osztálytársaid?
Csendes gyerek vagyok, van egy pár osztálytársam, akik szeretnek szólogatni, kötekedni.
Egyszer az egyik beszólt valamit, mondtam neki hogy kussolhat, erre a tanár mondta, hogy egyetért velem (ez órán történt).
Máskor elkezdtek többen (egymás mellett ültek) mutogatni középső ujjal én inkább nem szóltam semmit.
A tanár ott volt, ult mögöttem ilyen felbújtó gyerek és kérdezte a tanár hogy miért nem véd meg engem, de ilyen érdekesen mondta, minta ő is be akarna szállni közéjük.
Pedig a tanár szerintem kedvel, mindig felköszönt, rendes vagyok én is vele. Fiatal tanár, nemrég jött tanítani.
Szerintetek miért mondhatta?
További ajánlott fórumok:
- Szakítottál már azért, mert a fiú nem akarta elkötelezni magát (házasság, gyerek)?
- Mit hallgatsz most, vagy mit hallgattál utoljára? (zenét, amit te akartál hallani)
- A karmának nincs humorérzéke..vagy igen? Karma és traccs...ami akartok..
- Szerintetek miért csak ennyit akart?
- Akik nem akartak gyereket...és mégis lett nekik
- Tapasztalt már ilyet valaki? (Csak akkor írj, ha nem gúnyolódni akarsz!)