Tapasztalt már ilyet valaki? (Csak akkor írj, ha nem gúnyolódni akarsz!) (beszélgetés)
ez butaság....
ha 60 napra jön meg a szülés után,az nem olyan nagy gond,mert még rendszertelen,pláne,ha csak nem régóta tért vissza,tudom miről beszélek,nekem is 7 hónapos a babám...nekem is késik sokszor 2 hetet is...
Valóban, nagyon rossz, kellemetlen érzés. :(
Köszi a hozzászólásokat. Majd igyekszem együtt élni ezzel. Mást úgy se nagyon tehetek...
Nekem 16-17 éves koromban volt ilyen, minden alkalommal ömlött belőlem a vér, és ráadásul 3 hetente megjött. Úgy éreztem mintha a hüvelyemet szét akarnák feszíteni...
Aztán elmentem dokihoz, és felírt fogamzásgátlót,amitől beállt rendesen a ciklusom. Azóta megszűntek ezek a problémáim, néha fáj egy kicsit a hasam, de ez szinte semmi, ahhoz képest,ami akkor volt :)
Szerintem menj dokihoz! Segíteni fog :)
Mennyi dős vagy megkérdezhetem?
Nemvéletlenül kérdem,és mióta érzed ezt?
szia Kriszti!
A széttépés alatt görcsökre gondolsz? Vagy pontosan mire?
Hi!
Érdekelne, hogy másoknak is volt-e már hasonló érzése. Arról van szó, hogy minden alkalommal, mikor megjön, akkor olyan érzésem van pár napig, mintha odalent szét akarnának tépni. Akkor csillapodik kicsit ez, amikor leülök, de ha fel kell állni valamiért, vagy elkezdek sétálgatni, akkor azonnal. Nagyon rossz érzés. Volt már ilyen másnak is? Lehet tenni ez ellen valamit?
További ajánlott fórumok:
- Pasik ballépései -ha kockásra röhögött hasat akarsz, csak olvass bele :))-
- Ha van egy partnered, akkor miért akarsz tetszelegni másoknak?
- A tanár ezt hogy érthette? Gúnyolódni akart volna?
- Nőgyógyászati citológiai leletemen ez volt: NEGATÍV, METAPLASIA. Aki kapott már ilyet, annak hogyan kezelték? Akkor ez most mégis pozitív?
- Egy üzletben németeknél láttam ilyet, a kérdés az, hogy mi a neve! Kívül plüss ló, amin ha lovagolnak, akkor a ló kerekeken halad előre?
- Nyugdijba készülök és szeretném a meghivóra jó kis idézetet kérni, ha valaki ismer ilyet akkor aszt meg köszönöm.