A szülés után a szex szükségesen rosszabbá válik? (tudásbázis)
nem,miert valna rosszabba?
csak irigykedem... én még csak három hete szültem. mi már a terhesség alatt is hanyagoltuk a témát... a varrataimmal meg sebeimmel kiváncsi leszek. örülök, hogy ilyen sokaknak pozitív irányba változott minden! attól tartok ez ránk nem lesz igaz:(
Sziasztok. Jó nektek,vagyis annak aki még közelebb került a párjához!! Sajnos mi nagyon eltávolodtunk egymástól,már külön is élünk! Megszenvedtünk a piciért és nem gondoltam volna hogy ez lesz a vége!!
Ezen a téren mi is sokkal közelebb kerültünk egymáshoz,még odaadóbb lett a párom.
Viszont Én csak a szülés után a 3 hónapban tudtam szexelni annyira fájt és csak féloldalasan tudtam ülni.1 évig csak síkosítóval ment a szex,de már szerencsére ez az időszak lezárult,de még most is fáj néha,pedig több mint 2 éve szültem.
Én 3 gyereket szültem és semmi változás nincs.A 3-dik apás volt.Sokan mondják,hogy megváltozik minden,de én tapasztalatból irom semmi nem változott sőt még közelebb hozott minket egymáshoz.:-)
Nem mondom, hogy rosszabb, de a nőnek valahogy átáll a szervezete anyává, és már nem kívánja annyira mint elötte. Na meg alig várja az ember azt az 5 percet amíg alhat, nemhogy azt az időt másra fecsérelje:)
Nem lesz rosszabb ha a hüvely szemszögéből nézzük a dolgot, semmivel nem vagyok tágabb,más kérdés hogy a hormonok mit hoznak ki belőled, lehet nem fogod kivánni a dolgot.
Szia!Nyugi,nem lesz semmi gond.Én úgy érzem,hogy semmivel sem vagyok tágabb ,mint a baba előtt.Bár hozzáteszem,hogy nálam egy kicsit tovább tartott a lábadozás mint 6 hét.De ne aggódj,nem lesz semmi gond,úgyanúgy fogsz érezni mindent.Egyetértek az előttem szólóval.
Én decemberben szültem és rá 6 hétre már minden olyan volt mint régen, sőt... :) Szerintem ne félj!
hali!!nekem 3 szülésem volt az utolsó kettő apás de köztünk jobb a szex mint valaha!!!
Szioka nem volt apás szülés és pont ez miatt halottam én is ha bent van utánna más lessz minden.......
És tessék be se engedtem mikor vajudtam kint voltam a folyoson és ott volt velem ennyi még be se jött a szülőszobába.
Gondoltam még arra is a lepényem egy darabja beszakadt és a doki manuálisan méhüri betapitással távolitotta el lehet hogy ez a gond nem tudom......
Apás szülés volt nálatok?Az egyik barátnőm is hasonló dologra panaszkodik.Az első gyereknél sima szülés volt,utána úgyanúgy közeledett hozzá.A másodiknál viszont apás,és azóta nem ez igazi.Én ebből tanulva,nem engedtem meg a férjemnek,hogy bent legyen a szülésnél,csak a vajúdásnál és a szülés és a gátvarrás után engedtem,hogy melletem legyen.Pedig szeretett volna ott lenni,de hajthatatlan voltam
Sziasztok lenne nékem is egy kérdésem hátha tudtok segteni.
A férjem szülés után nem igazán közeledett és szerintem a mai napig nem ........
néha igen néha nem miért van ez normális.azt mondta fura hogy ott bujt ki..
Ne félj a tágulástól. Én már a kórházban nekiálltam hüvelytornát végezni, így minden változatlanul jó volt a baba érkezése után is. Most várjuk a következőt, és már megszereztem Kriston Andrea: Intim női torna című könyvét. Ajánlom mindenkinek.
Sziasztok! Még nem szültem, úgyhogy nem igazán tudok hozzászólni a témához, hacsak nem azzal, hogy a húgom szülésznő, szakdolgozatának címe pedig a "Szexuális élet a szülés után". Érdeklődve olvasgattam!
Szia! Szerintem nem kell ettől félned. Én a szülés után 40nappal vetettem bele magam újra a házaséletbe:) és minden ugyanolyan volt mint előtte. Én is féltem ettől a tágulás dologtól,úgyhogy a biztonság kedvéért utána a páromat is kivallattam, hogy feltűnt-e neki valami változás..és annyira ugyanolyan volt mint előtte, hogy még a kérdésen is meglepődött. Viszont azt olvastam valahol hogy ha gátvédelemmel szülsz,akkor nem nyered vissza 100%osan a régi "formádat",a nagy tágulás miatt.. Nekem gátmetszés volt és tényleg minden a régi. Sok sikert a szüléshez!:)
Én attól félek, h szülés után,(ami májusra várható) jobban ki leszek tágulva és nem fogom majd érzeni. Remélem nem így lesz!!!
Volt valaki így??
Ez nem igaz, illetve szerintem nem igaz. Nálunk jobb lett a gyerek születése után:-)))
nem feltetlenül,de a sok esetben előfordulhat
Ha így van, az csak ideiglenes!
Szerintem , előfordulhat...
Rég volt itt hozzászólás...
Nekem szülés óta sokkal jobb, élvezetesebb a szex. igaz, második gyermekem születése után úgy féltem a 6. hét letelte után, mint egy szűzlány-első babánk császárral, második gátmetszéssel született-féltettem a ...
Szia!
Én azért úgy gondolom,hogy nem csak a párodnak szülted a gyermeket......
Első után borzalmas, ha szükséges, ha nem. A második óta jobb, mint valaha. Ki érti ezt?
Nekem a szülés óta sokkal jobb a szex,na meg a terhesség alatt is nekem az volt a minden!:-)))
A szülés utáni első szeretkezés nem volt valami lányálom, se a következő néhány. De a kezdeti nehézség után msot sokkal jobb, mint korábban. Amíg szoptattam a kislányomat, addig síkosítót kellett használni, de utána minden rendbejött. Állítom, hogy most sokkal jobb, mint korábban. Nálunk az idő csak a javunkra dolgozik. :)
További ajánlott fórumok: