A szeretőnek mi a varázsa? (beszélgetés)
Kedves Ölelés,
szeretem a kíhívást, megoldást meg találok mindenre.
A problémák amúgy is folyamatosan jönnek. Meg kell oldani. Nem?
Viszont már egy kedves ölelésnek már örülnék! 😉
Vigyázz, mert aki keres talál :)
Gond nem a megtalálással szokott lenni. Az igazi problémák csak utána jönnek.
Férfi vagyok és keresek szeretöt.
De eddig még nem ismerkedtem meg senkivel. Nem is tudnám hol kezdjem.
A társkeresökön inkább független társat keresnek.
*már nem akarja a másikat
Őt untam meg.
Nem tudom,más kapcsolatban is előfordul hogy az ember már akarja a másikat.
Elmúlt és kész.
Na ilyenkor kell a csajnak villámgyorsan katapultálnia.
Ja. Szép is az, amikor organikus szexjáték lesz a másikból...
Így látod? Hosszútávon szinte biztos, mert csak a szexről szól. De az élet nem csak szexből áll, főleg ha mások is ott vannak a képben.
Ez tetszik! Mármint nem. ☹️
az élet nem csak fekete és fehér.
Biztosan nem nős szeretőid voltak közben.
Sokan hiszik azt (eleinte), hogy ettől szenvedélyes egy kapcsolat. Mert ők ezer fokon égnek, és micsoda magasságokat (meg mélységeket) élnek meg. Aztán előbb-utóbb fárasztóvá válik az állandó hisztéria, és nagy drámák közt szakítanak.
én nem kamatyolásnak nevezném a 30 évet.a lányunk már elmúlt 40,de sosem akartam együtt élni senkivel a válásom után.de viszont a feleségét sosem bántottam volna,ő sem mondott róla rosszat.lehet,hogy tudta,de nem sejtette.a filmből.
És mit untál meg? Na meg hogy vetted észre, hogy unod? Kimerített a titkolózás, logisztika?
Általában nagy szívás a vége. Az "élvezetnek" ára van. Sokan ezt felejtik el.
Az meg pláne jó viszony, ami eleve nem is élvezetes. De van, aki azt szereti, ha fáj.
Ismerősöm huszon-valahány évig kamatyolt egy nős férfival, miközben annak otthon gyereke, sőt már unokája született. Dobta, a nő elmúlt negyven. Normális független pasija sosem volt, gyereke már nem lesz, így járt.
Nem házasságban élek, és ez nem az élvezetről szól, szólt. De ez mindenkinek a magánügye.
Az a szívás, mikor csak az élvezetért tartasz még egy pasit, mert kell az izgalom, kell a plusz. De a kezdeti felhőtlen kamatyolás után végül sikerül a szeretői viszonyt is problémás kapcsolattá gyúrni, akárcsak a házassággal sikerült.
Persze, izmos, üde, fitt, jó illatú és tettrekész volt 27 év után is. Az eszébe sem jut, hogy az asszony is félremehetett mert már nem kivánta őt:)
Gondolom a te tested semmit nem változott (üde,fitt maradtál)
Ne várj konkrét példát (bocsi).
Mindenki "története" más és más.
Fogalmazzunk úgy, hogy létezik még lelkiismeret, az meg nem igazán illik ebbe a "képbe".
Kedves Tímea!
Mi oka a fejfájásra a szeretői kapcsolatban egy nőnek?
Vagy szeretőként sem kell mindig?
Érdekelne egy konkrét példa.
Nem akarok egyoldalú kíváncsiskodónak tűnni, ezért megosztom, hogy mi volt a varázs amiért szeretőm lett.
Húsz év hűség után egy 27 évvel fiatalabb lány teste. Kicsit szégyenlem, de inkább a teste mint a lelke volt a varázs.
Nekem egyszer azt mondta valaki, hogy inkább legyek valaki imádott / tenyerén hordott szeretője, mint megunt felesége :D
Ezt azért nem mondanám, hogy nincs fejfájás, sőt..., de mindenki másképp éli meg.
A többiben egyetértek.
Képzeld el, ha sikerült volna a válása.
A szeretőben azt találjuk meg, amit otthon már, vagy sohasem kapunk meg.
Nincs fejfájás, tudjuk, hogy csak magunkért van velünk és nyilván szívesen.
Nem egyforma a libidónk a párunkkal, de azért olyan jó vele lenni nappal, hogy nem is gondolunk a szakításra.
A titok, az elérhetetlen, a vágyakozás, stb.
További ajánlott fórumok: