A szép mell titka (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Ez mind igaz:Genetika,melltartó hordása,hidegzuhany,és krémezés minden este!!!
Az én anyukám 4 gyereket szoptatott,és nem rövid ideig,idén lesz 50 éves,a a cicijei,mint egy 20 évesnek!!!!!Nagyon remélem,hogy az enyémek is iylenek maradnak,mint,most mert a melleimet le nem cserélném!!!!
Sziasztok!
Igaz,h. nagyon fiatalka vagyok még,de már több,mint egy éve minden zuhanyzás végén hidegzuhanyt veszek.Nekem bevált,érdemes kipróbálni mki-nek!!:) Viszont olyan gondom van,h.ha stresszes vagyok összemennek a melleim..Mitől van ez?!
Sziasztok!
Genetika!:)
Nekem, 2 szoptatás után is gyönyörű formájú mellem volt, és meg sem ereszkedett, pedig jó ideig szoptattam.
Alapban a szülés előtt is, csak a méretével volt bajom, dehát, egye fene, ennyit adtak odafentről.
Hálistennek, van plasztika, hálistennek megtehettem, hálistennek, meg is mertem tenni, és ugyan, sokat vártam rá, de jópár év után teljesült a vágyam, és még tökéletesebb melleim lettek.
tehát, ha valakinek a genetikával kapcsolatban nincs szerencséje, és megteheti, akkor válassza a kést, és elégedett lesz Önmagával még jobban.
képeket az előtte állapotomról, találhattok a mell naplómban.:d
Egyébként, 75A-B-s voltam, majd szoptatás alatt, nem kicsit nőtt meg, mert 80 C-D-s lett, és most meg műtéttel, de ugyanakkora, míg szoptattam.
Én ennyit tudok a témához szólni.:)
A topikindító gondolatban ezt olvastam: "Három “súly” húzza a mellet lefelé: a nehézségi erő ellen senki sem tehet semmit. A normális öregedési folyamat és a kötőszövetek túlnyújtása ellen azonban érdemes küzdeni."
Azért, ha belegondoltok, hogy az első állítás mit mond, akkor még egy súlyt le tudtok tenni gyönyörű melleitekről. Ugyanis a nehézségi erő csakugyan létezik - és Newton (a nehézségi erő marketingese) óta mintha túlságosan is figyelnénk rá -, de minden erőnek van egy ellentétes irányú párja is. Ennek a felfelé ható erőnek, amit hívhatunk levitációs erőnek is, sajna még nem született meg a maga marketingese, ezért jobbára csak "tudománytalan" munkák emlékeznek meg róla.
Ezzel meg az a probléma, hogy a mélyen gyökerező beidegződés miatt csak a melleket lehúzó erőben hisztek. Ha pedig csak a problémára fókuszáltok, akkor idejekorán le is húzza! Ha van köztetek itt olyan, aki számára nem lehetetlen az az elképzelés, hogy létezik egy felfelé ható erő, amely nem csak a szellemre hat, hanem azon keresztül a testre is, akkor már csak egy lépés, hogy a melleket lefelé húzó erőket kioltsátok.
Még egy gondolat: Ha túlságosan is foglalkoztat valakit külalakjának eltérése a média által sulykolt ideáltól, egyre inkább megfosztja magát és a világot a benne élő természetes szépségtől. Márpedig e szépség nélkül mit sem ér a gyönyörű cici.
Üdvözletem mindenkinek.
Biztos,hogy cicim nőtt,mert észrevehető a különbség! :)
A hátam nem tudom! :(
AKKOR A MELLED CSAK EGY KOSÁRMÉRETET NŐTT, MERT A SZÁMOZÁS CSAK A MELL ALATTI KÖRMÉRET, ÉS A KOSÁRMÉRET A CICI MÉRETE!!
vAGYIK EGY MÉRETET NŐTT A CICID, A HÁTAD MEG KETTŐT.
dE SZERENCSÉS VAGY, NEKEM ÖSSZEMENT A CICIM:-((
Szia!
Nekem nagyobb lett!Nem voltam megáldva nagy cicikkel,mert csak 70 B-s melltartót hordtam,most 9 hónapos lesz a kislányom,és 85 C-s melltartót hordok!Pedig már abbahagytam a szoptatást is! :)
Én örülök neki! :)
Én büszkén mondhatom, hogy teljesen elégedett vagyok a cicimmel:-) Nagyságra is és tartásra is szépek!:-) (és természetesek)
Persze mondjuk még nincs gyerekem, mint,ahogy az előttem szólók írták!
Sziasztok!!
szülés után nemhogy nem lesz nagyobb, de még össze is megy a cici:-(((( mert sorvad a mirigyállomány a szoptatástól meg a tejbelövelléstől.
A szép mell titka?
-A férfipartner izlése :)
Fofo!
14 évesen még koránt sincs vége a tested fejlődésének!18-25 év között szokott megállni a test fejlődése,ugyhogy csak várj türelemmel! :)
És ha a későbbiekben még szülsz is,attól is nagyobb lesz,hidd el nekem! :))
-szerintem a természetes a legszebb...
-én magamon semmi egyebet nemtalálok elfogadhatónak, de a melleimre büszke vagyok :)),ez tök hülyén hangzik nő létemre és 44évesen :)