Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
A szemszín idomul a hajszínhez? (beszélgetés)
Jó ♥
(Látod, most van szívem is már.:))
♥
De nehogy offoljuk már a fórumot :)
Ez egy komoly téma. A munkámmal kapcsolatos,és feltétlen komolyan veszem :DDD
Fordítva jobban szokott működni a dolog :)
A hajszín könnyebben igazodik a szem színéhez :)))
Ilyet gyakran csinálok :DD
Olyan kedves vagy! Ezért (is) szeretlek! :)))
Én nem mennék ilyen messzire, mert a sötét barnából biztosan nem lesz borostyán bármilyen színűre festsed is a hajad, de valamilyen szinten a színek hatnak egymásra. Ha meváltoztatod a keretet, csakúgy, mint mikor kifested magad, az egész kép változik vele valamelyest. Különösen olyanoknál, akiknek, jobb szót nem tudok rá, kevert szemszíne van, pld. zöldes-barna. Az én szemszínem spéciel tényleg sötét kék (mégis elég szép vagyok a babámnak :D), de kicsit szürkés, emiatt szőke koromban inkább a sötétsége dominált, most vörös hajjal kékebbnek hat.
Dehogynem:D, a legjobb szombati komlykodás:D
Jó-jó!:) Igazad van!:)
A szem színét a viselt ruha is tudja - árnyalatokban - változtatni.
Jupp, látom, cseppet sem veszitek komolyan :)
Igen!
Én például zöld hajhoz, csak lila szemeket viselek!:)
Pedig akkor lenne a zöld szemed kék :))))
[link]
Inkább tarkabab az szerintem :DDDDD
Hát, az én szemem nem láma. :) de mikor világosabb volt a hajam, akkor a szemem is világosabbnak tűnt.
A kék hajjal még nem próbálkoztam, de kituggya. ;)
Nem teljes szemszínváltozásra gondoltam, hanem, pl nekem elés sötétbarna a szemem, és mikor kissé vöröses akkor, mintha világosbabnak tűnne.
Azóta is próbálom, de nem megy. Mióta figyelem, azóta csak jobban pislogok. ;)
Lámaszemelámaszeme sötétkék ♫
Sőt, még a hangulat is befolyásolja.
A betegségek meg az íriszben láthatók, fekete pöttyökkel.
Az én hajam vörös, de még nem kezdtek pirosan világítani a szemeim.
De írd meg, ha működik, mindig szerettem volna kék szemet:DD
Mondtam, hogy ne pislogj!!
Egyértelműen. Mióta vörösre festettem, a szemenek is lett egy ilyen árnyalata.
Nem figyeltem még meg. Fekete a hajam, barna a szemem, pirosan csak akkor szokott világítani, ha foglalt vagyok. ;))
Többször olvastam már, hogy ha a hajszínt megváltoztatják, akkor más árnyalatban pompázik a szem.
Pl vörös hajnál a sötétbarna, borostyánszínű :)
Valóban így működik? Vagy csak bizonyos embereknél?
További ajánlott fórumok: