A számban, hátul elkezdett fájni az izom. Vajon mitől lehet? (tudásbázis kérdés)
Számolj be majd este!
Kati
Nekem évekkel ezelőtt voltegy rágóizom gyulladásom,vírusos volt ,pár nap alatt lezajlott.Adjál neki időt ha két nap alatt nem múlik menj el dokihoz.De a torokfájásod is azt jelzi hogy valami fertőzésvan a felső traktusodban.Nem hiszem hogy aggódnod kéne miatta.
Inkább azért ha az a kőtörés amit írtál,vese vagy epekő.Mert akkorviszontszólnod kell a dokinak hogy gyulladásban van az álkapcsod!
:O Akkor mi fájt az állkapcsomban?
Mert én arra gondoltam, hogy biztos a nyirokcsomók, mert azok is megduzzadtak, és a nyakamban is fájtak az izmok..
A-A NEM VOLT...SEMMI.csak ugy elkezdett fájni.Igaz,a torkom kissé fájt,meg náthás lettem.De ugye ettől nem lehet bajom ha nem megyek dokihoz?el fog mulni,nem?
Gondoltam már arra is,hogy lehet a bölcsességfogam növöget...
Az előző problémád rendeződött már?
Nem hiszem hogy erre bárki is fog tudni az orvoson kívül válaszolni!
Talán őt kéne megkérdezni...
A rágóizmod begyulladt. Vírusfertőzés okozhatja menj orvoshoz,ad rá gyógyszet:)
De ahogy az utolsó hozzászólásodat nézem,nem csak ezzel van problémád?!
Persze, észben tartalak! :) Élményeket mindenképp oszd meg velem! Külön kivi vagyok, mit mond a nőgyogyi. (ennyit az offolásról:))
Nem lehet, hogy afta akar nőni ott hátul?
szia Drága!
Nem nem,még a közelében sem.Csak ugy elkezdett fájni.Még beszélni is nehezemre esik.jajj...És holnap Blanka,szorítasz?megyek reggel 7:45re a nődokihoz..utána pedig fél12KŐTÖRÉSRE:(
Szia Lexi! :)
Én nem tudom, csak köszöntem Neked! :) :D
Fogorvosnál voltál?
További ajánlott fórumok:
- Vakbélgyulladás? Tegnap délkörül elkezdett fájni a hasam jobb oldalt. Nem igazán lent, inkább majdnem a köldököm magasságáig fáj.
- 2 hónapja futok, de az utóbbi két futás alatt (kb. 1 km után) nagyon elkezdett fájni mindkét bokám. Mitől lehet?
- Volt olyan akinek gyökérkezelt foga elkezdett fájni? Akár idöváltozásra?
- Tegnap tornázás (ugrálás) után elkezdett fájni a bal térdem, mitől lehet és mit tudok csinálni vele?
- Egyszerre két fogam is elkezdett fájni. Mit tegyek?
- Szörnyen recsegnek az ízületeim és elkezdett fájni a bokám is. Mi lehet ennek az oka?