Volt olyan akinek gyökérkezelt foga elkezdett fájni? Akár idöváltozásra? (beszélgetős fórum)
A fül-orr-gégészetem negatív lett.
Most már 100 %,hogy a fogam okoz minden nyavaját az arcomon......
Jan.5.-én megyek is.
Amit el.......tt,rakja rendbe!
Remélem csuklott a dr.nő az ünnepek alatt!
de leszarom,költök én ha tuti megmaradna de semmire nincs garancia. egy sima egy gyökerü fogat elvileg 90 % ban ki szoktak,ott nincs olyan mint a nagy rágóknál hogy ennyi annyi csatorna stb,és lásd mégsem sikerült nekem vmiért.
van ilyenkor ez a rezekció amikor mütéttel levágják a gyökércsucsok végeit,és akkor elvileg megmenthetö de most hallottam h azzal sem mert azt is majd ismételni kell x idö mulva.
arrol nemis beszélve,alsó fog lévén,ahol az 5 ös kezdödik,ott lép ki az arcideg ,veszélyes mert egész életre lebénulhat az ember arca.szoval akkor inkább huzás.
igen ezt birom amikor vki kifizet 10 ezreket h gyökérkezeéje és a végén ugyis Kihuzza....
nekem ez a fog 20 ba van már
nekem ez a fog elég érdekes volt,kb 4 honapig gyökérkezelte mire elvileg megnyugodott.máskor már rég kihuzatom a P ..ba de mivel 1 szem fogam marad ha ez megy,igy a végsökig harcoltam...asszem eddig.
de valahogy mindig éreztem h ettöl hullhat a hajam és van a sok bajom mert tudom magamrol h nemvok egy náthás stb és ezóta mindig.
a doki mindent megtett ,szoval nem értem a kis szemét fogat miért nem gyógyult meg??????
még egy doboz antib, is beszedtem amitol 2 honapig fájt a gyomrom.
Én az sztk-ba mentem,már bánom,hogy ingyen.
Már két hónapja járok rendszeresen,ahogy kapok helyet....
Most ott tartok,hogy imátkozom hogy eljussak a fül-orr-gégére,mert ráhúzódott az arcüregemre,s már a fejem is feszít.....
na,azt várom ott mondjanak valamit,mi bajom,aztán go!-vissza afogorvoshoz,de ha ő nem jól csinlt valamit nem leszek sem nőies,sem finomkodó....
Ugyanis megint itt a Karácsony és kínlódok a fogaimmal,mint minden évben.............
Már a fájd.csill.-val lakom jól.....
De doki néni szabin van már két hete........
Ha nem muszály maszekba nem megyek,az sztk-ban is az a dolguk........
igen szerintem is...
holnap elmnegyek ma már ugy sincs semmi...lehet Pálinkázás lesz a vége :)
hát már nagyon unom egy fogam és sztem kihuzatom holnap.eléggé macerás volt,honapokig szenvedett mire megcsinálta pedig csak 1 gyökerü.de szoktam érezni,aztán elmulik.és most ma ujra de eléggé...
nemtudom hogy birom ki reggelig...
de érdekes mert van másik fogam is,mégsem fáj ha jön a jó vagy rossz idö.
amugy meg,hetek ota stb állandoan megvagyok fázva stb nem mulik,szerintem a fog okozta kronikus gyulladás lehet.
További ajánlott fórumok:
- Volt olyan köztetek akinek gyökérkezelt fogat kihúztak mert sok alkalom után is fájt?
- Akinek gyökérkezeltek fogat, minden esetben sikeres volt?
- Van olyan akinek a gyökerkezelt foga idönkent fajni szokott?
- Volt már itt valakinek gyökérkezelt foga?
- Akinek császármetszése volt, megérzi az időváltozást?
- Van akinek csak a többedik gyökérkezelés lett eredményes?