Tegnap tornázás (ugrálás) után elkezdett fájni a bal térdem, mitől lehet és mit tudok csinálni vele? (tudásbázis kérdés)
Valószínuleg a nem volt rendes a bemelegites.
Azért már megszoktam ezt a fajtaugralast vegezni/es ha ugralas akkor ezt az egy fajtat szoktam vegezni mert alapbol a jobb terdemkiszok "ugorni" gugolas és magasba emelgeteskor es ez a fajta ugralasnal meg nem ereztem ilyet és meg a legkellemesebb csinalni a tobbihez kepest/.
osszezart lab--majd szetnyitom a labam és a kezemmel pedig a fejem felett osszecsapok.Ezt egy intenziv szunetmentes videobol csinaltam...és a foldon volt a gumifásli és egy ket ugralasnal rais leptem es a parketten pedig majd elcsusztam aztan olyan 3-4 re marodébb rugtam...lehet ez is okozhatta hogy atterhelodott a balterdemre az ero,mivel a jobb labammal csusztam meg majdnem.
Nekem 3 napja otthoni zumba után fájt a jobb térdem, legugolni nem tudtam még másnap sem.
Megerőltettem, kemény talajon ugráltam nem megfelelő cipőben és be sem melegítettem. Mára már kutya bajom. :)
De én is pánikoltam kicsit, de azért orvoshoz nem gondoltam elmenni. :)
akkor lehet az a baj
Nekem akkor fájt a térdem amor nem melegítettem be megfelelően
nagyon fontos a bemelegítés, nem szabad elhanyagolni
a térdfájásra bengay-t ajánlok, nagyon hatásos ilyen fájdalomra.
Most kicsit pihentesd és fokozatosan terheld.
legközelebb próbáld meg elkerülni az ugrálásokat, az nagy terhelést rak a térdedre.
valamint mindig ügyelj a gyakorlatok helyes végrehajtására, mert könnyen lehet az is, hogy egy helytelenül végzett gyakorlat miatt szokatlanul megterhelődött a térded, és most azért fáj.
mindenesetre fokozottan vigyázz rá legközelebb!
Bemelígettél normálisan előtte?
akkor szokott ilyen történni.
amikor felálok nem tudom kiegyenesíteni és menés koozben sem tudom...megdagadva nincs.
Fastumunk nincs...de van jégkrém és lóbalzsam. Az utobbival fogom kenegetni.
Akinek volt valmilye megrandulva már és elment orvoshoz annak mit ajanlott az orvos?
Pihentetést és hasonlo kremmel valo kegetést?
Tegnap tornázás (ugrálás) után elkezdett fájni a bal térdem, , mitől lehet és mit tudok csinálni vele?
olyan mintha menés közben nem tudnám teljesen kiegyenesíteni,a térdkalácsom közepénél érzem a fájó érzést.
Lehet hogy megrándult?
(most nem tudok elmenni vele orvoshoz,,,dolgozok és csut. pentek fontos dolgom van)
További ajánlott fórumok:
- A barátom elkezdett inni, mit tegyek?
- Vakbélgyulladás? Tegnap délkörül elkezdett fájni a hasam jobb oldalt. Nem igazán lent, inkább majdnem a köldököm magasságáig fáj.
- Mi a véleményed azokról a anyákról, akik szülés után is folytatják elkezdett tanulmányaikat? (Ezért kénytelenek néha elmenni a baba mellől.)
- Édesanyámnak bedagadt a jobb lába vádlitól lefele elkezdett felfele menni a combjára, óriási foltokkal, mit tegyünk?
- Hány hónapos/éves volt a gyereked, mikor elkezdett beszélni?
- Úgy döntöttem, nem eszem húst és folytatom az egy éve elkezdett szénhidrát diétát.