A szájnyálkahártyámon dudor nőtt. Aggaszt, hogy mi lehet ez. (tudásbázis)
Igen fogdokihoz kell menni. Nekme is volt, és van is, már lassan 5 éve. Kaptam ecsetelőt, hoyg majd elmúlik, nem múlt el. Aztán később bőrgyógyász azt mondta ezek jönnek mennek, ahogy jött úgy megy el, hát azóta is ott vannak a számban. Nekem inkább laposak.Eg yéjszaka alatt jöttek ki, éreztem vacsi közben, hoyg ott van oldalt a számon, aztán estére mire halálra aggódtam magam, még 4 kijött, pár óra altt, azt hittem nem lesz vége és éjjel meghalok:) megfullaldok vagy mittom én.de azóta sincs több.
szerintem nem vészes, csak szívás. Lehet neked más van, de biztosan kapsz rá valami ecsetelős cuccot.lehet vírus is.
A számban, nem hátul a torkomon, hanem előtte, az íves lágy nyálkahártyán nőtt két dudor, olyan mint a szemölcs. Nem fáj, de jól láthatóan kiemelkegik a nyálkahártyából. Tudja-e valaki, hogy mi ez? Nagyon aggódom. Holnap bejelentkezem a fogorvoshoz, de addig is, aki már tapasztalt ilyet, segítsen, hogy mi ez.
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Nemrég észrevettem egy gombostűfej nagyságú kis dudort a méhszájamon! Mi lehet az? Holnap megyek dokihoz!
- Kis dudor hónaljban, mi lehet?
- Van köztetek fogorvos?6 éves kislányom ínyén dudor van ami mindig megtelik váladékkal, most gennyes vér volt benne, mitől lehet?
- Van egy dudor a hónaljamban, mitől lehet?
- Ujjamon kinőtt egy dudor, mit lehet tenni ellene?
- A 6. éves kisfiam koponyáján tarkótájékon 1 nagy puklit vettem észre, ami aggaszt hiszen nem ütötte be sehova, szerintetek mi lehet?