A Randizhatatlan (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A Randizhatatlan
hidd el, ha belelátnál a legtöbb ilyen "páros" életébe, olyan boldognak éreznéd magad rögtön szingliként, hogy nem bánnád, hogy most nincs senki :)
neked megvan az esélyed arra, hogy megtaláld azt, akit szeretnél, nézd így a dolgokat. és még a rossz randikkal is izgalmasabb életet élsz, mint sok házaspár vagy együtt élő, akik között már rég nincs semmi sem, aminek kéne. arra gyúrj, hogy te is a szerencsések között legyél, aki jó kapcsolatban élhet majd :)
Coki!:DDD
Szerintem nem, nem kell beérni bárkivel. Meg a páros emberek is voltak szinglik és nem járt semmilyen "előjog", mindenki válasszon olyat, aki neki totál megfelel. Rossz a fordítottja is, amikor "páros" emberek azért nem mernek ismerkedni, mert ugye nekik is lépten nyomon ismétlik, hogy "régen nem kidobták, hanem megjavították" és hasonlók. Mind a szingli, mind a páros embernek semmi oka attól félni, hogy egyedül marad, illetve jobb egyedül mint rossz társaságban, ha valami annyira döcög. Ha már párban vagyunk, igaz, nap mint nap meg kell érte dolgozni de ha ennek ellenére mégsem megy, nem muszáj csak azért maradni, hogy jajistenem, nehogy szinglik legyünk. Mert na és?:)))
Ha neked az az illető nem tetszik, inkább kosarazd ki minthogy csak azért legyél vele, hogy legyél valakivel. Jogos.
Poénos a topiknyitó cikk, van benne sok igazság.
De! Vajon én is "randizhatatlan" volnék, ha mostanában csupa olyan férfi talál meg, aki nem jön be nekem?
Tehát nem azért nem megyek vele randira, mert szívesebben teázom a barátnőmmel vagy töltöm a szombat délutánt anyámnál + még észre sem veszem, hogy randira hívtak. Hanem mert ő nem szimpatikus és kész.
Ettől még nem a szobám falán fennmaradt poszterről rám mosolygó énekes/színész után áhítozom, félreértés ne essék!
Engem az bosszant, hogy mindenki azt mondja a szingliknek: érjétek be bárkivel, ha nem akartok egyedül maradni! A már páros embereknek "járt" az az előjog, hogy olyan partnert válasszanak, akit vonzónak is találtak, a szingliknek meg "coki"! :P
Hát nem. Brad mindig is tetszett és mindig mondtam magamban, hogy ez a pasi öregen is tetszik majd. Ennek ellenére be kell valljam, többet, mást vártam, mert pocsékul öregedett. Egyike azoknak az idoljaimnak, akiben ilyen téren csalódtam...
Tudnék mondani pár idősebb színészt, akik igen, sármosak maradtak. A mostani, fiatalabb kedvenceimről meg majd idővel kiderül;)
Atyavilág!
Netbarátnő gyúr a pocsékabbnál pocsékabb cikkek írására?
Vagy Hoxa szórakozik velünk?
Egyet minden esetre elértek: 122 hozzászólás az igénytelenséghez.
elolvastam még egyszer.
nos, ennyire idétlen nők nincsenek.
harmincas, nem szűz nőkről ír, akik nem veszik a lapot, ha randira hívják őket? :)
ilyen nincs.
ha mégis, akkor az bizony szűz, ostoba s bűn ronda.
ilyen legfeljebb a filmekben van.
ez lerázás a nő részéről, nem tudatlanság.
(méghogy nem ismeri fel a helyzetet!)
nem jött be a pasi neki, ő Brad Pittre vár.
joga van hozzá. :)
a cikkíró kosarat kapott.
viselje méltósággal a kudarcot.
igen, az igaz, h vannak ilyen "barátnők". :)
s azzal is egyetértek, h hozzád hasonló emberekkel , esetleg jobbakkal kell körülvenned magad.
Még pár a készlet kifogyhatatlan...
Fórum - Miből lehet észrevenni hogy egy pasi nagy csajozó?
-----
Fórum - Az igénytelenebb emberek kiegyensúlyozottabbak?
--------
Fórum - Mennyire fontos a pasiknak, hogy a barátnőjüket a társadalom csinos, jó nőnek tartsa?
-----------
Fórum - Egyéjszakás kalandban a szüzesség "elvesztése"?
-------------
Fórum - Hogyan lépjek túl azon hogy nincs pasim?
-----------------
Fórum - Egy bolti eladó lánnyal/kasszással mennyire általános dolog hogy flörtölnek a pasik?
-------------
Fórum - Szerintetek is a szakítás a férfi reakciója arra, ha egy nő a következőt mondja neki?
--------
Tudásbázis - Ha egy fiú egyszer világosan megírta nekem, hogy nem szerelmes belém és hagyjuk békén egymást, akkor miért érdeklődik a hogylétemről?
--------------
Fórum - 24 évesen úgy hogy soha sem csókolóztam és kapcsolatom sem volt mi lesz velem?
----------
Fórum - Mit gondoltok arról, hogy egy lány felköszönt egy fiút születésnapján és a fiú ezt írja vissza neki?
--------
Fórum - Mire gondolsz, amikor az exed felköszönt jeles alkalmakkor (szülinap, névnap, nőnap, karácsony, stb.)?
------
Fórum - Milyen ember az olyan, aki igénytelen emberrel képes összejönni?
-------
Fórum - Ha egy férfi rendszeresen bevisz a munkahelyére egy nőt, akkor lehet köztük valami?
--------
Fórum - Mi lehet az oka annak, hogy egy férfi vonzónak talál egy nőt, de nem szeret belé hosszú ismeretség után sem?
---------
Fórum - Miért van az, hogy ha egy nőre rámosolyog egy férfi rögtön azt hiszi, hogy tetszik neki és járni akar vele?
---------
Tudásbázis - Miért nem kell senkinek 30 felett a nő, ha nem gyönyörűséges?
---------
Fórum - Miből lehet észrevenni hogy a szép szavak mögött van-e tartalom?
------
Fórum - Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
----------
Tovább is van de meguntam :)
Egy gyöngyszem a sok közül :)
Fórum - Megbocsátható "bűn" ha a nő kezdeményez? (6. oldal)
..gőze nincs ,arról ,hogy működnek a dolgok?MIRŐL?
Te olvasod mit írsz?))