A Raid elektromos szúnyogriasztó nem árt a babának ha a szobájában van bedugva? (tudásbázis kérdés)
Szia! Én tavaly a Vape sensitive spray-t vettem a kölöknek, igaz ő akkor 10 hónapos volt, de kint a kertben nem lehetett megmaradni e nélkül.
Egyébként természetes szúnyogriasztó a bazsalikom, ezt olasz ismerőstől hallottam, ők ott az ablakokban nevelik, mert nem megy be tőle a szúnyog. Egyébként nekem az erkélyajtóban van a cserép, azért bejön 2-3, de mondjuk azért mert nagy az ajtó.
na igen :)))
a reklámban meg azt mondják hogy csak préselt homok :))) az ilyenekre kellene ráküldeni a fogyasztóvédelmet meg a versenyhivatalt, tipikus félrevezetés...
na, az csak a reklámban van úgy, hogy nem tartalmaz vegyszert, és a "homok" riasztja el a dögöket :))))
de ha elolvasod a dobozát, látod, hogy fokozottan veszélyes anyag, s leírják azt is pontosan milyen vegyületet párologtat. (ami egyébként minden vízi élővilágra is fokozottan veszélyes, szóval figyelni kell hova dobod ki használat után...)
Nekünk is pont ez van. :)
2 óra alatt ipari mennyiségű dögöt is képes kiírtani. De szerintem azért van benne valami méreg...
Nekünk most nincs szúnyoghálónk sajnos, de úgy oldom meg, hogy szellőztetés után bedugom 1-2 órára. Mondjuk Kiarám nemsoká 3 éves.
De elég közel van az ágyához, konkrétan a lába felett kb 1,5 méterrel van a dugó, így nem merem egész éjjelre bedugva hagyni. Ha van szúnyog, 2-3 óra alatt a 8 négyzetméteres szobából is kinyírja őket, ha minden csukva van - ez viszont tapasztalat.
Én is úgy tudom, hogy nem igazán egészséges. De akkor ne is vegyünk levegőt...
Ha meg tudod oldani, hogy jóóó messze legyen az ágyától, szerintem baj nem lehet...
Jobb, mintha felzabálnák a dögök. De lehet, jobb megoldás lenne a szúnyogháló.
Szia
a védőnőmtól úgy hallottam, hogy nem ajánlják gyerek mellé, az illó anyagok miatt
További ajánlott fórumok:
- Albérletben élek, gáz fűtés van és benzines autóm. Költözzek fa fűtésű lakásba és vásárolják olcsó elektromos autót, mert minden drágul?
- Melyik a legjobb szúnyogriasztó, ami kimondottan hatásos?
- Ha a földön nem lenne elektromos áram ki és hogy élné meg?
- Kézi és elektromos fogkefék
- 1, 5 éves fiam egész nap mellettem van, nem hajlandó a szobájában játszani. Mit tegyek?
- Bevallom, hogy elektromos fogkefével tervezem csinálni.