A portál tápanyagtáblázatáról (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
9. 93a74b44ea
2006. aug. 30. 11:26
Lehetséges, hogy 100 g csirkesült 460akármenni kalória legyen? Az még bőrével is rengetegnsk tűnik...
8. fylo
2006. márc. 14. 20:49
köszi speeds!
A táblázatban 100 gramm ételre vonatkoznak az értékek, kivéve amelyek mellett külön meg van említve, hogy hány pohár, deci, stb.
6. fylo
2006. márc. 13. 19:48
Hello!
Tök jó a táblázat, jó sok kajcsi van benne, de nekem hiányzik a mennyiségek, hogy mennyi dióra vonatkozik pl az a bizonyos tápanyagösszetétel.
Vki tudna help me? :-)
kösz
5. Hoxa (válaszként erre: 4. - B859fbf4de)
2006. márc. 6. 14:34
Hát sajna rostok nem lesznek. A forrás könyv sem tartalmazta :( Tudom, király lenne, mert a nettó CH is kiszámolható lenne, de nincs forrásanyagunk hozzá. Ez van :((
4. b859fbf4de
2006. márc. 6. 11:52
Ez szuper. Köszi Hoxa.
Nem akarok telhetetlen lenni, de szívesen látnám még a rostokat is egy ilyen táblázatban. Csak az egészség kedvéért. De így is hasznos és bőséges és tök jó, hogy nem kell másik oldalra elkolbászolni.
Á.
3. f31ff285b1
2006. márc. 3. 09:45
Köszönjük szépen, Hoxa! Ez hasznos lesz!
2. Hoxa
2006. márc. 2. 19:47
Sajnos nincs örökérvényű tápanyagtábla. Ha többet összehasonlítunk, akkor sok az eltérő adat. Ezért az az elsődleges, ami a termékre van írva, ahol lehetett ezért írtunk márkanevet is.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy amit leírtunk nem szentírás, csak egy adatforrás a sok közül. :)
1. Hoxa
2006. márc. 2. 19:25
Sok-sok adatrögzítés után végre sikerült működőképes, bár még korántsem teljes tápanyagtáblázatot csinálnunk.
A bővítés valószínűleg életünk végéig fog tartani, de amennyink van, azt már szeretnénk megosztani veletek, mert látjuk, mennyire szükség volt már egy ilyenre is. :)
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
A bővítés valószínűleg életünk végéig fog tartani, de amennyink van, azt már szeretnénk megosztani veletek, mert látjuk, mennyire szükség volt már egy ilyenre is. :)
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
További ajánlott fórumok:
- A tápanyagtáblában a töltött paprika 700kcal/10dkg.Én most főztem, és kiszámoltam, nekem 250-re jött ki.Ki érti ezt?
- Mikor lesz meg a tápanyagtáblázat?
- Ha egy tojást elkészítetek omlettként változik a tápanyagtartalma? (nem fűzerezve)
- Gric sós rudacskák tápanyagtartalma?
- Hol találom a Hoxán a tápanyagtáblázatot?
- Mikor lesz már kész a tápanyagtáblázat?