A pécsi lakóparkok milyenek? (beszélgetés)
Én ilyet nem állítottam. Csak azt próbálom burkoltan leírni, hogy az a környék már közelít meszeshez, de már javában "gyárváros" széle és bizony tele van fényes nappal is olyan emberekkel, akik elől fut az ember. Vagy kocsiba ül :D
Fiatalabb korodban minden sarkon rendőr volt, most meg mindegyik fél ezektől a szipus rosszarcú tagoktól. Na, ezt állítom.
OK! Mondj egy városrészt, ahol soha nem történt még bűneset!
Én fiatalabb koromban ott, a domb alatt, ahol Katát megtalálták, a Bokor utcán keresztül jártam haza buliból, pántos ruhácskában, sokszor mezítláb, kezemben a magassarkúmban. Velem nem történt semmi. Ma már taxit hívnék, naná!
De ami Katával történt, az csak itt történhet meg újra? Tényleg? Most komolyan?
Én születésem óta ezen a környéken lakok. Az itt lakókkal semmi gond nincs, max. csak azokkal, akik erre lődörögnek.
Kocsival járok, így nem tudom, milyen a buszozás. Nálunk a házhoz vezető kb. utolsó 50 m necces télen, ha lefagy, mert nagyon meredek. Azon a kis vacak autómmal nehéz feljönni.
Ha kifogtok egy rossz szomszédot, az ciki. A födém nagyon vezeti a hangot. Az én szomszédom 1 éve lakik itt, sajnos bulizik, és akkor elég kellemetlen, de ez bárhol megtörténhet.
A közös költség 14 ezer körül van. Ez a szemétszállítást is tartalmazza 2 főre. Elektromos kapu van, lépcsőházat takarítónő takarítja, a kerthez kertész kell.
... És akkor a szomszéd még mindig lutri.
Sok sikert!
A közlekedéso feltételek jók, hiszen közel van a belváros is.
Dagály utcát ismerem régebbről... Hát...
Oda eljutni pl gyalog sötétben nem igazán ajánlatos. Én legalábbis "féltem". Lehet, azóta változott a környék, de elég vegyes volt a nép arrafelé. Itt nem a lakókra gondolok, hanem a környékre.
Kis buszozás és ezerszer jobb Uránváros.
Ha mégis a városhoz közelihez ragaszkodtok, akkor esetleg Kórház tér és környéke.
További ajánlott fórumok:
- Dolgozik valaki a Forever Living Products-nál? / aloe vera / Milyenek a tapasztalatok? Megéri elkezdeni?
- 35.héten megszületett magzatnak milyenek az életesélyei?
- Angliai élet - milyenek az angolok?
- Halak fériak milyenek?
- Jó lenne, ha több funkció lenne az oldalon. Szerinted milyenek?
- Aki lakóparkban lakik, milyen tapasztaltai vannak? Főleg az ikerházas lakóparkok érdekelnek.