A párotoknak hogyan és mivel sikerült levenni a lábatokról? (beszélgetés)
Mindig meghallgat,SZeretjük egymást,rengeteget tesz a családjáért,kedves,hűséges,szerény,kiváló ember.
Nagyon-nagyon szeretem,úgy,ahogy van!
Hazajön ő minden hónapban, de sokszor dolgozik hétvégén is. Többen is vannak ott erről a településről, úgyhogy biztos, hogy dolgozik. Csak nem jön minden hétvégén, és sokszor volt, hogy egy hétre jött haza, és visszahívták hamarabb. Amikor a lányunkkal a sebészeten volt, akkor is zaklatta a főnöke, hogy mikor megy már vissza, mert a tegnap is késő lenne, pedig azon a héten elvileg itthon lehetett volna.
éljétek túl humorral. Még ha keserű humor is. Azt szoktam mondani, úgy élünk, mintha elváltunk volna. Havonta jön a láthatásra, ideadja a gyerek és asszonytartást, és mivel nincs itthon, nem veszekedünk. Oké, ez durván hangzik, de a sablonduma nem menő nálam.
Értem. Akkor legalább országon belül van.
De így, hogy lehet, hogy hónapokig nem tud hazamenni?
Uhh, 5 éve? Az nagyon sok. Hol dolgozik a férjed? Ti nem akartok menni a gyerekekkel?
Mi ezt nem tervezzük ebbe a formába hosszútávra.
Ti is ebbe a helyzetbe vagytok? :(
Nálunk ami ebben új, az a távházasság, munka miatt.
Még csak 3 hónapja nincs itthon, de nagyon hiányzik nekünk. Ezt nehezíti még, hogy még nehezebben bírja :(
kitartó volt :)
pedig mondtam neki, hogy keressen olyat inkább, akinek kevesebb baja van :) de ő már csak azért se...
Igen, nagyon szeretjük egymást.
Csak ne lennének anyagi problémák, deviza hitel, munkanélküliség itthon..stb, amik nehezítik az életünket. De ezt is megoldjuk valahogy, hiszen a legfontosabb a család, az egymás iránti tisztelet, őszinte mély szeretet.
szép szavak, látszik hogy szereted a férjedet!
gratula!!!
A hasánál fogva?
Tégy egy próbát! Látatlanban elhiszem!
További ajánlott fórumok:
- Mennyi idő után mondanátok igent a párotoknak/ kérnétek meg a párotok kezét?
- Mivel lehet levenni a lábadról?
- Van hibája a párotoknak? Melyik a legnagyobb hibája amivel együtt tudtok élni?
- Ti mivel szereztek örömet a párotoknak, mit tesztek, ha kedveskedni akartok neki?
- Bika férfiak! Mivel lehet levenni Benneteket a lábatokról?
- Mivel tudod a párodat 100%-osan levenni a lábáról?:)