"A palota ékköve" (beszélgetés)
Hamarosan újra lesz a storyn, mivel már benne van ismét a filmblokkokban...
Amikor reklámozzák, hogy jelenleg milyen filmek mennek a csatornán, benne van ez is...
Szomorú vagyok, hogy vége!!!!
Ha, tudja valaki, hogy ismét adják valamelyik adón, kérem írja meg.
A király meghal.
Valószínű, hogy elviszik a szerelméhez a lányt, mert azt mondta a királynak, hogy ő is magányos. Ezért vitetik el.
Nézd meg délután izgalmas lesz:)))
Nekem is nagyon tetszik a sorozat, és sajnálom, hogy holnap vége, pláne, mert utána egy nagy marhaság sorozatot kezdenek...
Azt tuti nem fogom nézni...
Egyébként meghal.
Azért viteti el, hogy ne tudják a miniszterek kivégeztetni :) A többit majd holnap meglátod :D Azt hiszem az utolsó rész lesz
MÉg sok sok minden fog történni :)
én mér végig néztem és megvan dvd-n is :) Jó film..
Nekem nagyon tetszik a film...
Anno... az M1-en nem néztem, mert nem gondoltam, hogy ilyen szép film lesz, de amikor a Storyn elkezdték, belekukkantottam, elolvastam a tartalmát, és megtetszett a sorozat...
Egy kérdés!
Sok évvel ezelőtti történet a film. Azt a hajkoronát akkor mivel ápolták? Száradás után mindjárt befonták? és 1 hétig ki se bintooták? Nekem is hosszú, természetes göndör, a hossza miatt most nem látni, és sűrü. ( annyi mindent kipróbáltam. amiket itt a megelő témába olvastam, de semmi nem használt edddig )
Ettől az időszaktól lehetett női orvos..
Szerintem.
Én letöltöttem öket, és csak az XP játszotta le, a vista " fáziskésésbe " volt. Nem volt szinkronba azzal aki épp beszélt.. :-(
Annaluca írtam privit.
Hű csajok, már másodszor maradtam le az utolsó részről. Le lehet tölteni valahonnan?
Vagy foglaljátok össze nekem a lényegét légyszi! Nálunk a 7 éves kiscsajom a főszereplőnek szeretne öltözni a legközelebbi farsangon :) Ő is várja a végét a filmnek!
Valóban ennyire fontos mit eszünk?
Li barátnőjének majdnem sikerült hogy a bab elmenyjen.
megérte kimagyarázni, nem vette észre..
További ajánlott fórumok:
- Igaz-e, hogy kiesik a palotapincsi szeme?
- Tudja valaki, hogy mi történt Palotás Petrával?(elvetélt az 5.hónapban)
- A pekingi palotapincsim
- A 3 éves palotapincsimnek tegnap volt egy enyhe epilepsziás rohama, ami 1-2 percig tartott. Ez volt az első eset. Mitől lehetett?
- Tippeket várok, Pesten hová lehet menni egy családnak, ami nem kerül egy vagyonba? Pl:Állatkert, Csodák palotája, Vidámpark, Margitsziget
- Déli- pályaudvarról a Budavári Palotába?