A nők mindig betegek?Hogy viseli a párotok? (beszélgetés)
Én most kórságos vagyok.
Had nyafogjak má egy kicsit. :P
Itthon nincs kinek!
Ez milyen statisztika?
23 éve nem jártam orvosnál, kivéve agyarművész, és néhány szűrővizsgálat. Minden náthával és viszketéssel nem kell elmenni.
Nálunk is, ha a párom beteg akkor már nem csinál semmit sem, mert fekszik és betegeskedik. Én ha netén beteg vagyok nem tudok lefeküdni, mert csinálnom kell a munkám ami a háztartás vezetése.
Most kicsit kényszer pihenőn van, mert 02.18-án volt egy munkahelyi balesete. Gyors vágóval levégta három ujját. A kisujját nem tudták megmenteni az orvosok, de a gyűrűs ujját és a középső ujját azt vissza varrták neki a dokik.
Igy pihen, mert nem tud semmit sem csinálni egy kézzel.
De ha én beteg vagyok sosem megyek dokihoz.
én nagyon tudok szenvedni ha beteg vagyok, mindig halál közeli állapotban vagyok ( nem a magas láz miatt, hanem szenvedésem miatt), Ő meg ha rosszul van, elmondja ,hogy mi fáj, és annyi. Esetleg kimegy a mosdóba, de úgy jön vissza, mintha az égvilágon semmi nem történt volna :)
Egyébként tényleg sokkal több a nő..
Én már évek óta nem voltam beteg, a férjem meg minden évben 2-3x benyal valami vírust...
Év elején bárányhimlős volt a drágám, pedig arra én "pályáztam", mivel én még nem voltam, ő meg igen :-DD.
Utalok itt arra hogy a párom,ha már hőemelkedése van,akkor is végig nyavalyog 5napot.Ha nekem van bajom(mindig van valami bajom)akkor unja hogy én hisztizek és türelmetlen vagyok.
A másik része meg,hogy mi miért vagyunk mindig betegek?Már annyira elegem van hogy mindig van valami.A rendelőkben is sokkal több a nőnemű.
Vélemények?
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigy betegek fóruma
- Mivel tartjátok fenn a párotok iránt az érdeklődéseteket éveken át?
- Mennyi idő után mondanátok igent a párotoknak/ kérnétek meg a párotok kezét?
- A Ti Párotok, hogy viseli amikor Hoxáztok?
- Ti hogyan viselitek, ha párotok megnéz más csajokat?
- Hogy viseli a párotok a visszautasítást?