A nőnek mennyire kell szerintetek a férfit keresnie? (beszélgetés)
Pedig az ő szemszögéből így tűnhet.
Szerintem hagyd, a pasi jobban jár.
Csak vele kapcsolatban nem tudom eldönteni, hogy mi legyen. A többinek egy az egyben megmondtam, ha nem akartam semmit, hogy nem érdekel.
Érzések? Ha lennének neki érzései irántam, mint ahogy mondja, akkor keresne, tartaná velem a kapcsolatot. Nem egyik nap kijelenti, hogy nem érdeklem, rá 2 hétre meg küld valami cukiságot/vagy vicces posztot üzenetben.
Azért, ha hetekig nem keresitek egymást, az nem a "gyakran". Pont nem azt gondolja, hogy bele vagy zúgva, hanem az ellenkezőjét.
A kétségeidtől csak úgy tudsz megszabadulni, ha kicsit jobban megismered (vagy beigazolódik a félemed). Ehhez viszont több kapcsolatfelvétel kellene. Heti 1-2x azért legalább írj neki. :)
Fontos, viszont tartok attól, hogyha gyakran keresem őt, akkor azt fogja gondolni, hogy ah, tisztára bele vagyok zúgva, és bármit megtehet velem.
Ugyanakkor kétségeim vannak vele kapcsolatosan, mert volt rá példa, hogy barátnője volt, és nekem/nekem is irogatott.
Úgy gondolod, így lesz ebből jó kapcsolat? Ha fontos neked, miért nem keresed?
A túlzást nem lehet megállapítani, embere válogatja. Van, akinek a napi érdeklődés is sok, van, aki a folyamatos kapcsolattartást igényli.
Egyáltalán fontos neked? Mert ha "hetekre eltűnik", és te mégsem írsz rá, akkor nem.
Ezt érzi ő is.
Köszönjük kedves fi az őszinteséged!
Mit akarsz ettől a férfitől?
Nem vagy feminista, az tuti :D
Tobb alkalommal o keres, te meg lexarod hetekid utana. Ez fair?
Őszinte leszek, eddig akárhány barátom volt, mindegyiknél az volt a helyzet, hogy ők írtak/kerestek folyton, nem volt szükség arra, hogy én is néha keressem őket.
Most megismertem egy férfit, de nála valahogy más. Keres, ír, hogy vagyok, mit csinálok, de ha ő 1-2-3 alkalommal kezdeményez beszélgetést, én azonban nem, akkor eltűnik hetekre. Ahogy keresem őt, rögtön többet keres, jobban foglalkozik velem, és volt pár alkalom, hogy egy az egyben megmondta, hogy látja, hogy én nem keresem, nem érdeklődöm, ő se teszi, ha ő nem érdekel engem.
Ennyire igénylik a férfiak is a figyelmet, illetve mikortól túlzás a nő részéről az érdeklődés.
További ajánlott fórumok:
- Mi kell a nőnek?!
- Mennyit kell keresnie vkinek, ha fenn akar tartani egy 60 m2-es lakást ?
- Hogyan kell meghódítani egy 30-as férfit?
- Hogyan kell kezelni egy kisebbségi érzéssel küzdő férfit?
- Változtatni kellene a felfogásomon vagy hagyjam ezt a férfit?
- Mekkora fokú féltékenység kell ahhoz, hogy valaki halottnak próbáljon egy férfit beállítani, aki valójában él?