A neera kúrában a megvásárolható ital helyettesíthető házilag készíthető itallal? (tudásbázis)
Ez egyénfüggő. Persze, ha valaki diétázik vagy kevesebbet eszik, akkor fogyni fog-neera nélkül is.
Kb. 10 éve csinálom a kúrát, volt olyan év, hogy 2x is, kivéve amikor terhes voltam meg amikor szoptattam. Szóval van tapasztalatom, hidd el :)
Nálam a kilók szépen lassan visszajöttek. De nem is ez volt a célom hanem a méregtelenítés-a többi már csak hab a tortán.
De úgy látom, a kérdésedre nem igazán érkezett használható válasz. Van egy neeras fórum, kérdezd meg őket!
ha fogyókúrának akarod, akkor csalódni fogsz. persze lemegy egy csomó kg az első körben, mert kiürülnek a beleid. ahogy visszaállsz a normál étkezésre a kilók is visszajönnek.
én a léböjtöt méregtelenítésre használom egy májtisztással megspékelve.
a legelső ment a legkönnyebben és a legtovább tartott. azóta egyre rövidebb ideig tartanak a kúráim-a szervezetem jelez hogy elég volt-gondolom egyre kevesebb a méreganyag bennem :)
itt a link amiről beszéltem: [link]
szerintem házilag elkészíthető ugyanaz.
Neked mik a tapasztalataid? Könnyen kibírtad a 10 napot? Mennyit fogytál? Egyéb változások?
A Neere juhar és pálmaszirup, ezt kell elkeverni citrommal, szénsavmentes ásványvízzel és a borssal. Szerintem a recept erre utal.
Engem is érdekelne, ha valaki tudná a választ, mert minden éven tartok egy hetes neera léböjtkúrát, nem épp olcsó (de hatásos :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen pénzért nem megvásárolható dologra vágysz a legjobban?
- Szerintetek ha nem lehet kapni BL80-as lisztet, akkor azt lehet helyettesíteni rendes sima BL55 liszttel?
- Otthon készíthető, előállítható, termelhető dolgok, amiért kár lenne a hipermarketbe menni!
- Nagyim megvásárolt valamit, szeretné visszacsinálni. Ennek mi lehet a módja?
- Szerintetek a pizza és a melegszendvics helyettesítheti a meleg ételt (pl főzelék, tésztafélék, pörkölt stb...) a mindennapokban?
- Ha a süteményrecept vajat ír a tésztába vagy a krémbe, akkor lehet margarinnal helyettesíteni szerintetek?