A munkaügyi központban szólnom kell, ha lesz munkahelyem vagy automatikusan tudatja velük a munkáltató? (tudásbázis)
Olvastad amit írtam lejjebb?
Nincs 2 hónapja, én jelentettem ki a fétjemet. Munkaügyibe, és az önkormányzaton lemásolták a szerződást. És megszüntették az ottani jogviszonyokat. Ő kapott ellátást..
Akkor most az a kérdés hogy menjek be szolni hogy jövőhéttől megyek dilgozni de még nincs semmilyen szerződés a kezemben.
Vagy ha a kezemben lesz a szerződés csak akkor menjek be?:)
Amikor regisztráltak,akkor adtak egy nyomtatványt,amiben be tudod jelenteni,ha elhelyezkedsz valahol.
Egyébként van lehetőség online is bejelenteni bizonyos dolgokat,de azt sajna nem tudom,hogy ez közéjük tartozik-e.
Tudtommal viszont postán is be lehet küldeni ezt a nyomtatványt.
Szerintem a munkaszerződés fénymásolatát beküldöd, megszüntetik.
Előbb semmi esetre se jelezd, mint hogy van szerződés.
sziasztok.
Tegnap voltam tesztet írni egy munkahelyen és egyből meg is mondták azt hogy sikerült a teszt és felvesznek.
Elvileg hétfőtől kezdek de még pontosat nem tudtak mondani.
Az lenne a kérdésem hogy ilyenkor mi a teendő.Be kell mennem a munkaügyibe szólni hogy lesz munkahelyem?
Nem kapok juttatást a munkaügyiből..
További ajánlott fórumok:
- A munkahelyemről 2x6 hónap eljöttem táppénzre 2 év alatt.Ha munkáltatók lennétek mit csinálnátok velem?
- Ha a munkahelyetekre új ember érkezik, automatikusan kedvesek vagytok vele?
- Felmondhat a munkáltató olyan munkavállalónak, aki nem sokat beszél a munkahelyen, de a feladatait elvégzi?
- Ti mit írnátok vagy mondanátok, ha megkérdezné a munkáltató, hogy mit vársz el a munkahelytől?
- Volt már nektek olyan, hogy annyi minden összejött, hogy folyamatosan szabit kellett kérni a munkahelyen? Hogy reagál ilyenkor a munkáltató?
- A munkáltató köteles kifizetni a szabadságot GYES lejárta után? Maszek vállalkozóról van szó és a munkahely megszűnik!