A mi történetünk - kisfiam érkezése (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A mi történetünk - kisfiam érkezése
Gratulálok a kisfiadhoz!
Nekem is edometriózisom van,műtét után 1,5 hónappal teszteltem pozítívat.A szülésem nekem borzalmas volt!32 óra vajúdás a szűlőszobán sosem fogom feldolgozni,a vége császár lett :(( De a lényeg,hogy egészséges 11 hónapos kis fiam mellettem van :)
Nagyon köszönjük a jókívánságokat! :) Nekem még most is olyan hihetetlen, másfél éve teljesen reménytelennek láttam a helyzetet, most pedig itt van mellettem egy tündéri, huncut 5 hónapos legényke! Soha nem szabad feladni!
Kikomiko1375! Szívből gratulálok én is nektek, és kívánom, sikerüljön nektek a második baba is! :)
ENIE! Kistesón még nem gondolkoztunk, de az előzmények tükrében mindenesetre hasznos, hogy a kórháztól kb. 5 percre lakunk!!:D
Én is őszintén gratulálok! :)
Sajnos nekünk is azt mondta a "kedves doktorúr",hogy idézem:"Ebből ágyban,párnák közt nem lesz gyerek"!
Sírva fakadtam,aztán többet nem mentem a meddőségi klinikára!Eltelt 2 év és már mi is a lombikra gyűjtögettünk,amikor 2 napos késés után a már rutinnak számító tesztet megcsináltam és majdnem öszeestem,mert pozitív volt!Nem hittem a szememnek,de igaz volt!Ma már 1,5 éves nagyfiú és itt ugrál mellettem! :) Csak reménykedem,hogy a Jó Isten megajándékoz még egy ilyen kis csodával minket! :) Jó egészséget Nektek!
Gratula Neked,akárcsak az én szülésemet olvastam volna,csak nekem a második volt ilyen gyors!!! :)
Akkor neked a kistesó vajon,hogy fog érkezni???? :)
Gratulálok! Nagyon szép a szüléstörténeted!
Jó egészséget és sok boldogságot kívánok!
Ugrás a teljes írásra: A mi történetünk - kisfiam érkezése