A megszüntetett magunk csinálta mentolos cigaretta (beszélgetés)
Kedves zsemlebuci!
Ami nekem úgy ahogy beválni látszik a régi magam csinálta mentolos cigihez képest az a mascotte X long filter (hüvely) ehhez a est mentolos dohány.agy ami még "jó" lehet kapni ezt a jeges menthol nevezetű e cigihez való folyadékot.Azt csepegtetek a hüvely füstszűrőjére... Az ugyan 2300Ft de nagyon sokáig elég mert szinte csak hozzá kell érinteni a füstszűrőhöz.Ezeket próbáltam ami úgy ahogy jó de a régihez képest azért sehol sincs:-( Ki kell tapasztalni mert az sem mindegy milyen hüvelyhez teszed pld a zöld west vagy mentolos domingo dohányt.Egyikkel nagyon rossz nem is érezni a másikkal ugyanakkor egész elviselhető.Ez van:-(
Örülök, hogy bejön. Majd finomítgathatsz a technikán, hogy mennyi mentol az ideális, mennyi idő, ilyesmi. Hát én most a szofit keverem szofival. Puffasztottat a normállal. Ez is jó, régebbben csak ilyet (akkor még dobozost) szívtam. De akkor is hiányzik a symphonia. Az azért egy kicsit más volt. Azért majd próbálgatok valamiket helyette.
Ja-ja, én se értem, minek szüntetnek meg valamit, ami jó. :-)
Neked is szép napot!
Köszönöm a tanácsot!
Kipróbáltam és egész jó:-)
Próbálgatni kell amíg a megfelelőre akadunk:-) Mindent megszüntetnek ami jó egyébként ezt nem is értem :-(Szokták mondani minden ami jó az életben az vagy tilos vagy hizlal:-))
Szép napot!
Nem azt mondtam, hogy be kellene áztatni. Csak pár cseppet a zacskóba. Annak a kipárolgását, szóval az aromáját szívná be a dohány.
Azt a vanília illatú dohányt is valahogy így csinálták, vagy a töltöbe tömködött törmelékre csöppentettek még a cigihüvelybe behúzás előtt, ezt nem tudom biztosan. A kész cigire már biztos nem jó csöpögtetni, mert akkor hogy néz ki a papírja...
A vaníliás egyébként szerintem tré. Ha már cigi, hadd legyen dohányszagú. :-) Én egyébként a mentolost se csípem, nadehát ez ízlés kérdése. :-) Azt nem is tudtam, hogy van eleve bementolozott dohányáru is. Valószínűleg azért, mert sosem kerestem olyat. :-) Én a piros szimphoniát sajnálom, azzal kevertem össze a sophianaét, fele-fele. De már nincs piros szimfi.
További ajánlott fórumok:
- Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok
- Vélemények a cigarettázásról!
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Már csak pár hónapig lehet kapni mentolos cigarettát...
- Szerintetek melyik a legmentolosabb mentolos cigaretta?