Szerintetek melyik a legmentolosabb mentolos cigaretta? (tudásbázis)
Lehet, hogy van valami ebben a mozdulatban is.. Én is vagyok úgy néha, hogy rágyújtok, beleszívok egyet, és már nyomnám is el..
Viszont ezzel ellentmondok magamnak azzal, hogy akkor már elszívom végig! :D:D
E cigi semmire nem jó!Mindenki azt hiszi csupán a berögződött mozdulatok miatt szívja az ember a cigit,de mikor ezt szívod,rájössz,hogy nem!Kell az íze,kell a bűze :)
Látod?Én direkt olyat veszek neki,amit én is elszívok! :D
miféle drogot?túl drága az ahhoz,hogy belekeverjék! :)
én otthon a mentolos vékony Bondot szívtam...nekem az jött be leginkább, meg a West Ice
A West Ice tényleg jó, el is felejtettem hirtelen. :) Elvileg van még, én hébe-hóba szoktam venni.
Annak olyan fogkrém ize van:)
Egyik ismerősömnek van, de elég drága 'mulatság'.
Az aromák, vagy mik, is elég húzósak, amiket bele kell rakni. Ha valakinek van rá pénze, akkor elvileg jó.
Én akkor, ha az enyém elfogy, és az itthoniaktól kell kölcsönöznöm. :D
Nálunk a kísérletezés már közel 50 ezer Ft-nál tart....,két hónap alatt.Lassan már boltot nyithatnék az aromákból:-)
Nem tudni róla sokat,szerintem az aromák,a kutyulékok sem egészségesebbek.Hogy mit,tesznek bele?Ez a kérdés a dohánygyáraknál is előfordulhat...Van egy barátnőm,ő rendszeresen "pult alól"veszi.
E-cigiben van nikotinmentes is. VAn akinek nagyon bejött, nekem spec nem... Kiegészítésnek jó, leszokni nekem nem jött be.
Én rendeltem, a piacon nem mernék ilyet venni. Amúgy ha bejön, nagyon hamar behozza az árát! :)
Nem vagyok nagy mentolos cigi rajongó. Az egyetlen,ami bajött régen az a WEST volt! Azt sem tudom,hogy gyártják-e még! Annak valahogy olyan más mentolos íze volt,mint a többinek!!
Én azt hiszem nem vagyok nagy dohányos. Mennyi az a sok?
Én napi 10 szál cigit szivok, csak akkor többet, ha bulizok és iszok.
Olvastam, hogy az ecigiben is van mentolos, amiben a nikotin is kevesebb és nem túl erős. Én biztos mentolost vennék ebből.
Akkor szerinted megvehető a piaci is? Nem kevertek bele valami drogot?
A barátnőmmel gondolkodunk az ecigin, mert le szeretnénk szokni, bár azt olvastam, hogy nálunk még leszokást segitőnek sem lehet szólitani, mert hazugság. Ugyanis ugyan annyi benne a nikotin, csak az égés termék hiánya miatt talán egészségesebb, de a magyar dokik szerint ez sem igaz.
Ha valaki, aki előtte zöld vicerojt szívott, és nem keveset, elmondaná,hogy tutira mit vegyek, akkor belevágnák!:)
Nekünk is van itthon több féle.A párom ezzel vacakol,én nem tudom szívni,nem elégít ki.A piacos cigi is ua.mint a bolti:(A múltkor néztem egy műsort a Tv-be,valahol Szabolcsban,sorra mentek tönkre a kis dohánytermelők,szo,szo egy osztrák multi felvásárolta a dohányt,kivitte a gyárat Ukrajnába,feldolgozta,és visszacsempésztette.....
Én köhögök a malborotól, az evetől és szinte mindtől. Csak a szofitól és a viceroytól nem köhögök,
Gondolkodok rajta, de olyan drága egyszerre kiadni annyi pénzt. A piacon viszont lehet kapni 1200 Ft-ért, amit meg nem merek megvenni. Van egy kollégám, aki ezt szivja és neki nagyon bevált az ecigi.
Kipróbálnám,de senki se vágta még hozzám :))
Régen én is azt szívtam :) Fincsi :)
Én az Eve-t szívom,a kis dobozosat,és nagyon szeretem.
A M-rlboro metálzöldes-kékes cigijének füstszűrőjében mentol szál található, állítólag nagyon mentolos :) Olyan mint mikor erős rágót rágsz és veszel egy nagy levegőt...
Végig kóstoltam az egész palettát:)Általában erősek,nekem a vékony Pall Mall jön be.
Én csak mentolosat szivok. Ha nem lenne mentolos, akkor nem dohányoznék. Persze igy is abba kellene hagyni.
Mentolos szofi és a mentolos viceroy teljesen egyforma. Csak ettől a két félétől nem köhögök.
Elkromos cigihez mit szóltok!! Ki próbálta már!!
Minél mentolosabb egy cigi,annál károsabb.Én sokáig szívtam,de egy idő után kikezdte nagyon a torkom,így váltottam a hagyományos bűzrúdra.
Én is akkor ha megkínálnak vele :)
Én sem tudnék folyamatosan olyat szívni, max. néha 1-2 szálat. A mentolos szofi szerintem is jó.
Szia!Én ritkán szívok mentolos cigit(kaparja a torkom),de anno mentolos szofival kezdtem :)
További ajánlott fórumok: