Letettem húsz év után a cigarettát! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Letettem húsz év után a cigarettát!
Jajj. nemáááá....
Két hónapja nem szivod, ez csúcs !
Most már nem szabad rágyújtanod !
Soha többé.
Fogadd meg, hogy most szoktál le utoljára, és végleg.
Én nikotin függő vagyok, de szerencsére 20,5 éve nem szívtam egyetlen slukkot sem.
Előtte viszont napi 1-1,5 doboz piros szimfit.
Csak bíztatni tudlak, ha nekem sikerült, tuti, hogy NEKED IS FOG !
Két hónap elmúlt cigi nélkül, most már csak kitartás, észre se veszed, és elmúlnak a tünetek.
Kitartás, én hiszek benned !!
Én 18 év után.
Ma van pont 3 hónapja.
♥♥╠╣E╚╚O♥♥ .¸¸.•*¨`•?
.?•´`•.(¸.•´(¸.•* *•.¸)`•.¸).•´`•?
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•'*╠╣ello!*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•'*
Eddig a kalóriáról osvagattam a neten.
Különböző táblázatokat nézegettem.
Van egy diétáskönyvem.Táblázatok vannak benne,de pl:írja az 1db kiflit,1dl tej,stb....
Ma délig nem ettem semmit.AZtán párolt halat,rizzsel.Csupa diétás kaja,kicsi lányom ugyanis hasmenéses-hányásos beteg,neki csináltam.Ehhez 2l tea,majd jó sok barack meg 2 db kifli.Ez menyi lehet nem számoltam,de hlnaptól fogom.Napi limit:1500 cal.
Persze hogy a tiédet én mag az enyémet. Azt akartam kérdezni, hogy akkor benne vagy egy számolós diétában? Kezdjük el? Vagy már ma is számoltál?
Van táblázatodm vagy azzal számolsz ami itt van a Hoxán.
Nekem az lenne a legjobb, ha nem grammokba és dekákba lenne megadva, hanem szeletbe, darabra ...
1 zsömle x kalória
1 paradicsom x kalória ...
Oké! Fogyizzunk együtt!
Számolnál?
Bent volt nálam tegnap egy nő a boltban és ő mesélte, hogy számolt szigorúan mindent és rengeteget fogyott. Képes volt még a paradicsomot is kettévágni, ha úgy jött ki a lépés. Nem semmi.
Az is igaz, hogy ő cukros volt és neki azért kellett szigorúan betartani a szabályokat. Az orvos rendelte el a szigorú diétát.
Szerintem valaki segítségével sokkal könnyebb mint egyedül.
Bizony dúrva!
Én mikor elkezdtem a 90 naposat, a 35. nap leszoktam a cigiről és elkezdtem össze vissza enni. Most 12 hete próbálok valamiféle helyes nekemvaló táplálkozást kitalálni.
Ma a vércsoport szerinti táplálkozásról olvasgattam. Sokat teázok ...
Ma a mályva teát próbáltam ki. Minden nap van újabb és újabb információ ami megtetszik és érdekel. Van aki a kalória számolásra esküszik.
Kitartás! Az a lényeg, hogy ne cigizz és találj ki magadnak egy jó kis diétát!
Szia! Igen, jól vagyok :-)
Én most teázok, hogy ne hízzak.
Egy liter vízben, öt féle teát kiáztatok: ginzeng- zöld- szűz- borsmenta és mályva teát. Ezt iszogatom.
További ajánlott fórumok:
- Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok
- Vélemények a cigarettázásról!
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Aki le akar szokni a cigarettáról, fogjunk össze, biztassuk egymást és sikerülni fog!
- Hogyan, mivel lehet meggyőzni egy mai tizenévest, hogy ne szokjon rá a cigarettára?
- Egy doboz cigaretta ára ennyit jelent