A meglévő narancsbőrt nem lehet teljesen eltüntetni, de az újabbak kialakulását meg lehet teljesen előzni? (beszélgetés)
jaja, 30 fölött kicsit több vele a meló, de ha van "alap" akkor "csak" vigyázni kell rá.
Tudod a "genetika" XD
megyek is vadászni utána
nagyon köszönöm a válaszaitokat, aranyosak vagytok! puszi, szép napot!! :)
egy húzós edzésen sztem simán lecsúszik egy liter és akkor még ott a nap többi része...
Ha nem iszol eleget, szegény méreganyag sem tud távozni:)
és mennyi idő után vetted észre a változást?
az előbb találtam ilyen "legjobb mozdulatok a cellulitisz ellen", mindenképpen kipróbálom ezt is, hátha... szeretnék jobban kinézni tavaszra-nyárra
... biztos voltam, hogy a genetika következik... :))))
... nekem is szokták mondani, hogy SZERENCSÉS vagyok genetikailag... ahammmm, + naponta 6-7-ig edzőterem, és heti kétszer 1,5 óra hastánc... ha ezt valaki csinálja, akkor garantált a SZERENCSÉS GENETIKA! :DD
akkor már vminek el kéne indulnia.
A víz mennyiséget én keveslem.
mióta?
mi is most kezdtünk el odafigyelni, mert a salakanyagok is sokat számítanak.
Pláne, ezzel a sok tartósítószeres cuccal, ami van.
Asszem anno volt egy olyan (akkor még videokazi) hogy callanetics. Apró pici mozdulatok, ami az izom legmélyebb rétegeit(is) mozgatja és az nagyon hatásos.
Ami nekem bevált, az adott területre koncentrált gyakorlatok, rengeteg ismetléssel.
Pl. emelsz 6x 8-szor nagy lábemelést, szabályosan
(pipában a lábfej és vízszintes fölé megy) ja, térdelőtámaszról beszélek , utána -anélkül,hogy letennéd 10 x 8 kicsikét, amit vízszintestől emlsz föl, aprókat és közben folyamatosan feszíted. Ugyanez pl. oldalra.
Előtte bekened a területet vmi paprikással vagy ami hat:)
pontosan mit teszel? :o)
meg sem moccan?
a meglévők ellen harcolok régóta, de semmi... :S
de akkor megelőzésnek gondolom jó lehet az is amit eddig eltüntetésként akartam alkalmazni...
Sztem el lehet. Mondjuk attól is függ, mennyire "hatalmasodott el".
Sok sport, megfelelő táplálkozás, folyadékbevitel, stb, no meg genetika.
Én pl. mikor nem tornázom annyit, akkor jönnek(nének) a gödrök, de nem hagyom!
:)
ja, meg a tekercselés és a maszi is sokat javít a helyzeten.
További ajánlott fórumok:
- Harcban a narancsbőrrel
- Relax and Tone tapasztalatok a narancsbőr eltüntetésében?
- Miert szokták azt mondani, hogy az anya-gyermek közötti kötődés kialakulasahoz fontos, hogy az anya természetes úton szülje meg gyermekét...
- Melyik narancsbőr elleni készítmény hatékony?
- Hogyan tudnám a felkarmomon (tricepsznél) feszesíteni a bőrt, eltűntetni a narancsbőrt?
- Szülés utáni narancsbőrt hogyan lehet eltüntetni?