A medvehagymát hogyan tegyük el télire? (tudásbázis)
9. M0ncsa (válaszként erre: 1. - SzánI.)
2013. ápr. 5. 16:20
Ird be a gugliba, hogy "medvehagyma telire", es kiad parszaz receptet.
Egyebkent meg a legegyszerubb Hannipannie. So, olaj, medvehagyma, ledaral, osszekever.
8. szafaripók (válaszként erre: 4. - SzánI.)
2013. ápr. 5. 08:42
Én ezt még nem tapasztaltam. Friss, fiatal medvehagymát lefagyasztva szerintem nem lesz annyival enyhébb íze.
Helytakarékosságból én még szoktam eltenni ledarálva fokhagymával, pár csepp olivaolajjal, így amikor felhasználom (főleg krémlevesnek), csak zutty a fazékba...:)
7. f1e23b97ee (válaszként erre: 1. - SzánI.)
2013. ápr. 4. 23:02
Úgy, hogy ha szükséged van rá megtaláld :-))
6. mmacus (válaszként erre: 4. - SzánI.)
2013. ápr. 4. 21:42
Én fagyasztva szoktam, kifejezetten szeretem, hogy kicsit enyhébb az íze. A friss nekem túl intenzív.
5. Hannapanni
2013. ápr. 4. 18:57
nyersen ledarálva sóval olívaolajjal.
4. SzánI.
2013. ápr. 4. 18:53
Szerintem fagyasztva nem olyan jó, mert amikor ősszel vagy télen felhasználom, már nem lehet annyira érezni az ízét.
3. 9f98008a3b
2013. ápr. 4. 18:51
Én fagyasztanám, meg lesózva.
2. szafaripók
2013. ápr. 4. 18:51
Simán le lehet fagyasztani!!
1. SzánI.
2013. ápr. 4. 18:51
A medvehagymát hogyan tegyük el télire?