A média miért tálalja szenzációként a haláleseteket? (beszélgetős fórum)
Ezt fogják találgatni majd hetekig, hónapokig, de szerintem rejtély marad.
Búcsúlevélről nem esik szó.
Igen, már az origótól kezdve a blikkig mindenhol írják. Keress rá.
Este 11-kor történhetett...:(
Mégpedig hetekig.
Ez is pont az ünnepek előttre időzítette a halálát. A szüleit sajnálom nagyon...
Tényő, mától lekerül a címlapokról az tuti.
Az új hír: Daróczi Dávid öngyilkos lett és meghalt.
:)
ezentúl én is jobban figyelek a szomszéd láncfűrész hangjára
Nem akarok politizálni, de ezt tudatosan csinálják, hogy féljenek az emberek...ez direkt van...
Bebizonyosodott, hogy Amerikában is szándékosan volt a megfélemlítés, és mivel mindent a "drága" nyugattol veeszünk át..nos.. ennyi a magyarázat.
De látod... a fórum kérdése nos megválaszolták ebbena fórumban:D
Először is: "miért lehet még két héttel később is erről hallani?"
Utána...már ezt ecsetelik, hog ymi hogyan történhetett... :D. bocsi, de ez vicces azért...éppen ezért csinálja a média, mert ez kell az embereknek...ez a szörnyű...
Tegnap a hátsó szomszéd fűrészelt, eszembe se jutott, hogy épp most mészárolja a családját, vagy magát.
Zárt ajtók-ablakok mögül 50-re messzire, ahol ugyancsak zártak az ajtók-ablakok, tuti nem hallatszik ki semmi.
Két kislány sikítozik teszem azt, a szomszédban, akkor se gondolok arra, hogy az apjuk épp baltával kergeti őket. Ennyi erővel amikor hallok egy fűnyírót, akkor is arra kellene asszociálnom, hogy épp most hal meg valaki??
Nem ismertem a családot, még a helységről se hallottam előtte soha. Sajnálom a családot. Én azt gondolom, hogy épeszű ember ilyet nem tesz.
Régebben is voltak cifra esetek, csak akkor nem csapott le rájuk a média...
éppen ezért szól még mindig erről a mádia... ti is megint erről beszéltek...ergo ez kell a népnek....
:S
További ajánlott fórumok:
- Ha a családban haláleset történik, akkor a kutya ezt megérzi?
- Ha a családban haláleset történt, miért kérik hogy volt-e életbiztosítása? Adózni kell utána? Ha nem vallom be, akkor mi történik?
- Miért kell letakarni a tükröt halálesetkor?
- Sportolj az életedért! - minden hatodik haláleset visszavezethető a sportolás hiányára
- Önkéntes orvosok. Miért is olyan nagy szenzáció?
- Totális bizalmatlanság a cég részéről haláleset esetén?