A meddőség gondolata - megküzdési stratégiák (beszélgetés)
Szia!
MI másfél éve próbálkozunk :)
Milyen vizsgálatokon vagy túl? Párod?
Már egy párszor én is próbáltam úgymond el engedni ezt a dolgot hogy nem jön a baba
Tudod sokan mondják hogy nem szabad rá görcsölni stb de ha egyszer benne vagy nehéz ki jönni belőle. Ismerős érzés. Meg hát mondani könnyű nem? 😆
Szia H1szti 😊
Esetleg természetes, gyógynövényes dolgokkal próbálkoztál ? Nekem a nőgyógyászom ajánlotta a Mastodynon cseppet ciklus beállítónak,aztán utána olvastam és nagyon sokan írták, h egy két üveg után teherbe estek 😊 ciklus beállítónak nagyon bevállt, nem finom de hamar meglehet szokni az ízét..
Van egy ismerősöm akinek papírja volt arról, h meddő és mára két nagy gyermek anyukája.
Persze fejben is sok múlik, ahogy Zsifi1 is írta,azon is sokat tud segíteni egy külső személy(kineziológus,coach..), de ott is Te vagy a főszereplő akinek LE kell döntenie a falakat ,ha ez az ami gátolja a babajövetelét. Szóval ne add fel,úgy gondolom ha vmit nagyon szeretnénk annak sikerülnie kell csak tennünk kell érte 😊
Írj majd, hogy alakultatok ,szurkolok 🍀
Egyáltalán azt honnan veszed, hogy meddő vagy? 1 év még nagyon nem a világ ebben a témában, bár tudom, ha az ember nagyon akarja soknak tűnik. Nem tudom hány éves vagy, de szerintem nyugodj meg, éld az életed, és lehet, hogy mikor már nem görcsölsz a dolgon simán összejön.
Csak egy példa, pedig 2 ugyanaz az ember, nekünk az első baba első védekezés nélküli próbálkozásból összejött, rá 2-3 évre viszont nagyon nem akart, végül el is engedtük a dolgot. Gondolom ez annyi mindenen múlik, hogy nem kell ezt ilyen elhamarkodottan kijelenteni...
Mondjuk arról nem írtál, hogy a férjeddel is minden rendben van-e...
Szia!
Bár én nem vagyok sorstárs, de szeretnék 1-2 ötletet adni. Nem muszáj megfogadni, elfogadni, de ha esetleg utána nézel, és tetszik, akár segíthet is Neked.
Ha úgy gondolod, hogy a fejedben kellene rendet tenni... Kineziológiáról hallottál már? Mélyen gyökerező blokkokat tudnak feloldani a módszerrel.
És Mohácsi Vikiről? Esetleg az ő meditációit is megnézheted. Van yt-on mindenki számára elérhető, illetve a patreon oldalán havonta változó. Az ő meditációi is blokkokat oldanak fel.
Kívánom, hogy ne tartson örökké ez az állapot és sikerüljön családot alapítanotok!
Sziasztok!
Egy éve próbálkozunk családot alapítani a férjemmel és nem haladunk túl jól a dologgal.
Ismeretlen eredetű meddőség a diagnózisom, szinte minden eredményem rendben van.
Lelkileg ugyanakkor nagyon nehéz feldolgozni az egészet. Eleinte szívszaggató volt minden sikersztori, ami körülvesz, mostanra nagyjából felülemelkedtem az irigységen.
Kerülget a gondolat, hogy azért nem esek teherbe, mert a fejemben kéne rendet tenni (dolgozok az ügyön).
Arra gondoltam, hogy megpróbálok elindítani egy sorsközösséget, hogy egy kicsi támogatást lehessen nyerni a beszélgetésből.
További ajánlott fórumok:
- Vannak kényszeres cselekvéseid/kényszeres gondolataid? 1.
- Éndzsöl gondolatai...Ki, mi, kiért, miért, mitől, hogyan, Tegyük fel a kérdéseket és próbáljunk meg együtt választ találni rájuk!!!!!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Szenvedek a gondolataimtól
- Elnyomott Nő. Kinek milyen stratégiája van ellene?
- Kivagyok a koraszülés gondolatától