A másmilyen víz okozhatja, hogy állandóan elektromos töltésű lett a hajam? (tudásbázis)
A dolog érdekessége, hogy tegnap vettem észre, hogy kétszer megrázott kicsit a víz, amikor alátartottam a kezem. Még annyira erős sem volt, mint amikor véletlen megrázza egyik ember a másikat. Ma reggel megint tapasztaltam, viszont Párom semmi ilyet nem vett észre. Lehetséges, hogy az én "plusz töltésem" okozza ezt is? :D
Próbáltuk megnézni Párom haját, hátha Ő is kicsit elektromos, de nála semmi. Persze nem mindegy, hogy 3 cm egy haj vagy 80. :D
Zsanna, a törülközőm eddig is ez volt, a hajszárítómat is használom egy ideje. Valami ionos képessége van, ami tényleg nem szárítja ki annyira a hajam, mint a rendes hajszárítók. Megszárítanám én természetes módon, de hosszú nagyon és sok, szóval időigényes. De egészen más a szárítás miatti égnek állás, amikor olyan "bundzsis" a haj, és mint most, mikor közelítem a kezem hozzá, és odaszáll és odatapad. :)
Polka, igen, én is megfigyeltem már, hogy eltérő csapvíznél másabb. Itt puhább, ott hamarabb zsírosodik. De hogy ilyen szinten elektromossá váljon, ez 1-2 hetes dolog. :)
Nekem is máshogy viselkedik a hajam anyáméknál (az ottani vizet szerettem nagyon, csak picit gyorsabban zsírosodik tőle, mondtam is, hogy viszek majd palackokban :D), anyóséknál (lapul, nincs tartása, fúj) és itthon (ez a kedvenc most már, egyenesre tudom szárítani a frufrum és talán picit többnek is tűnik a hajam).
Ez már több éves megfigyelés, ha ugyanazt a sampont, törölközőt és hajszárítót használom, akkor is megvannak ezek a különbségek.
De ez tök normális dolog, fodrásztól is kérdeztem :)
Ugyanazokat használom, mint eddig:
- sampon, balzsam
- hajkefe
- törülköző
- hajszárító
Csak a víz lett más, mert elköltöztünk. Most olyan szinten feltöltődik a hajam, hogy zavaró. Fésülésnél száll minden fele, "csattog". Ha áthúzom a kezemet rajta, akkor megszűnik (egy időre).
Létezik, hogy a víz okozza? Másra nem tudok gondolni.
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Te is látszólag ok nélkül állandóan fáradt, rosszkedvű és aluszékony vagy?
- Hol tehetek panaszt a szomszéd kutyája ellen, átmászik a kerítésünkön, és sok kárt tesz a kertben és itt zabál állandóan.
- Albérletben élek, gáz fűtés van és benzines autóm. Költözzek fa fűtésű lakásba és vásárolják olcsó elektromos autót, mert minden drágul?