Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » A lila édesburgonya főzés során befogja az edény belsejét? fórum

A lila édesburgonya főzés során befogja az edény belsejét? (tudásbázis kérdés)


2017. dec. 2. 12:55
nem
2017. dec. 2. 12:46

Mindenkinek köszönöm a választ, a kérdés megoldódott, egészen egyszerűen betettem a sütőbe héjastól, amikor megsült, lehúztam a héjat és úgy ment a rizs mellé a vegyesköretbe. Az eszközöknek semmi baja...

Egészen megnyugodtam, nem vagyok ugyanis konyhatündér, még csak ismerkedek a "kaja-varázslással"

2017. dec. 2. 12:01

Egészen sötét a vágott felület, a konyhai papírtörlőn sötét foltot hagyott, ezért a kérdésem...

Nem jó úgy a meglepi egy kezdőtől ha nem tudom rendbe tenni az eszközöket utána

4. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fociviki)
2017. dec. 2. 11:47
Nem színezi el az edényt. Mint ahogy a káposzta sem, meg a hagyma sem.
3. 2104cc91e8 (válaszként erre: 1. - Fociviki)
2017. dec. 2. 11:38

Szerintem csak egy kis CIF súroló és máris rendben lesz az edény :)

De, ha rozsdamentesben készíted, annak biztosan nem változtatja meg a színét.

2. kisj
2017. dec. 2. 11:36

miért kéne, hogy elszínezze az edényt?

pl a lilakáposzta se teszi

sőt a paradicsom, vagy a cékla se:)

2017. dec. 2. 11:31

Sziasztok, kaptam ismerősömtől lila édesburgonyát. Szép a színe, de nem tudom hogy nem fogja e be az edényt amiben elkészítem :(

A sárga húsú biztosan nem színezi el az edényt, azt már tudom :)


Mit tanácsoltok miben készítsem el úgy, hogy ne változtassa meg az edény színét?

Az ismerősöm nem tudja...

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook