A levendula elfogyasztva is nyugtató hatású? (beszélgetés)
A levendula süti evés biztos nem fog nyugtatólag hatni, de nem inkább a csibészkét kéne nyugtatni?
A kicsivel sétálnál babakocsival a nagyobbacska meg had szaladgáljon kedvére sokat, had fárassza le a kinti levegő, és akkor alszik majd éjjel és ti is tudtok aludni.
A nagyobb gyerekeket, le kell, ki kell fárasztani a kinti friss levegőn had járják le magukat csak akkor tudnak igazán elnyúltan aludni éjszaka.
A picinek is jó a mostani kellemes kora délelőtti, késő délutáni levegőzés ez fontos.
Ha nem betegek, tele van a pocak, akkor alszanak éjszaka. (a szoba levegő legyen kellően párás most nyáron is, meleg se legyen)
mármint a zacsis levendula?
én nem olyat használok!ez rendes csokor kiszárítva
Mindenképpen megkérdezem, sőt a dokit is, a 2 hónapos oltásnál, csak gondoltam hátha valaki itt tud ilyesmit.Mert ez most jutott eszembe.
Édességek vannak levendulával, elég pikáns íze van, és vanília fagyit készítettem vele.
nézd mennyi minden van:
levendulás édesség? iylenről ne mis hallottam,
lehet kapni drogériaban, citromfú és levendula száritott növenyi reszeket. (herbária barnazacskos) abbol főzöl teát az teged is nyugtat. :) más kérdés h iylen picicnek lehet-e iylet? én mindenképpen megkérdezném helyedben a védőnőt elsőkörben h neki mi a véleménye, oké h termeszetes csak növényi...de akkor is.
azért akarom nyugtatni, mert van mellette egy csibész 21 hónapos bátyó is, akitől időnként nehezen alszik. ezen kívül nehezen alszik vissza éjjel és már a kialvatlanságot egyre nehezebben viselem. Nem egyszer 1,5 2 órát aludtunk éjjel. Nappal meg ugye nem tudom pótolni.
Nem akarok illó olajat, vibucolt meg végképp nem. Gondoltam ez így a legtermészetesebb, ha működik. Ha nem akkor meg így jártam.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség ideje alatt éreztetek ellenálhatatlan vágyat bizonyos ételek azonnali elfogyasztása iránt?
- Naponta 1kg gyümölcs elfogyasztása soknak számít?
- Okozhat gyomorpanaszokat a forrón elfogyasztott palacsinta?
- Mikorra kerül az elfogyasztott étel az anyatejbe?
- Tud valaki ajánlani nyugtató/altató hatású gyerek teát?
- Terhesen szabad citromfű teát inni? Ha nem? akkor milyen nyugtató hatású dolgot tudnál ajánlani?