A Legyen Ön is milliomos c, műsort akkor szerettem nézni,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Épp most nézem.
Az első héten szerepeltek celebek, ismert emberek.
Kétségtelen, hogy Vágó István szórakoztatóbb műsorvezető volt. Azt gondolom, hogy ő műsoron kívül is elég tájékozott ember volt és ő maga is meg tudta volna válaszolni a kérdések nagyrészét.
Palik nem ilyen műsorokat vezetett eddig. Nem ebben szoktuk meg. Talán adjunk neki egy esélyt.
Másrészt nem a "játékmesterek" miatt nézzük ezt a műsort, hanem együtt játszunk és izgulunk a játékosokkal. Ez adja meg számunkra a fotelben is az izgalmat.
A Vágó Istvános legyen ön is milliomos az egyik olyan tévézős emlékem gyerekkoromból, ami nagyon megmaradt. A másik a régi szombat esti láz, azt is mennyire szerettem, családostul néztük ezeket. :D
Múltkor pont belefutottam a mostaniba, pár napja, celebek voltak benne a versenyzők.
Szívesen néztem én is ezt a műsort.
Találtam egy videót, ahol átverik Vágó Istvánt a Legyen Ön is milliomos műsorban.
Nekem tetszett, érdemes megnézni, ha nem láttad még!
További ajánlott fórumok:
- Arab fiúba szerettem bele! Mit csináljak?
- Nagypapám meghalt január 19-én és azóta folyton vele álmodok...vajon üzenni akar?Mikor tudom "elengedni"? Nagyon szerettem:(:(
- Aki osztozna fájdalmamban, kérem gyújtson egy gyertyát szerettemért
- Sose szerettem a tetoválást, mára már 5 db is van rajtam.
- Emlékeztek még a Chokito-édességre?Én nagyon szerettem!Kár, hogy már nem lehet kapni!
- Úgy érzem nem azt az életet élem, amit szerettem volna