A Legyen Ön is milliomos c, műsort akkor szerettem nézni,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Szerintem Palik László ugyanolyan szimpatikus és nagy tudású mint Vágó István volt.
A kérdések is kb. a régi színvonalon vannak. Vagyis most is kb. ugyanannyi helyes választ tudok adni mint régen.
Színvonalas műsor. nem csak bambul az ember a képernyő előtt, hanem gondolkozik.
Nem a műsorvezető miatt nézem a Legyen Ön is milliomost.
Engem a kérdések érdekelnek és gondolkodásra késztetnek ,a választási lehetőségek.
Én szeretem az ilyen műsorokat ,de sajnos egyre kevesebb van ,az ilyen tudásalapú műsorokból.
Nem rossz ez, tőlem bárki vezetheti.
Az érdekel, tudom a választ vagy nem.
Együtt izgulok a játékossal.
Nem szerettem Vágót.
Igazságtalannak tartottam, hogy aki nem volt neki szimpatikus, azt a rossz válasz felé terelte. Idegesítő volt, ahogy szórakozott a bizonytalan emberekkel.
Épp most nézem.
Az első héten szerepeltek celebek, ismert emberek.
Kétségtelen, hogy Vágó István szórakoztatóbb műsorvezető volt. Azt gondolom, hogy ő műsoron kívül is elég tájékozott ember volt és ő maga is meg tudta volna válaszolni a kérdések nagyrészét.
Palik nem ilyen műsorokat vezetett eddig. Nem ebben szoktuk meg. Talán adjunk neki egy esélyt.
Másrészt nem a "játékmesterek" miatt nézzük ezt a műsort, hanem együtt játszunk és izgulunk a játékosokkal. Ez adja meg számunkra a fotelben is az izgalmat.
A Vágó Istvános legyen ön is milliomos az egyik olyan tévézős emlékem gyerekkoromból, ami nagyon megmaradt. A másik a régi szombat esti láz, azt is mennyire szerettem, családostul néztük ezeket. :D
Múltkor pont belefutottam a mostaniba, pár napja, celebek voltak benne a versenyzők.
Szívesen néztem én is ezt a műsort.
Találtam egy videót, ahol átverik Vágó Istvánt a Legyen Ön is milliomos műsorban.
Nekem tetszett, érdemes megnézni, ha nem láttad még!
További ajánlott fórumok:
- Arab fiúba szerettem bele! Mit csináljak?
- Nagypapám meghalt január 19-én és azóta folyton vele álmodok...vajon üzenni akar?Mikor tudom "elengedni"? Nagyon szerettem:(:(
- Aki osztozna fájdalmamban, kérem gyújtson egy gyertyát szerettemért
- Sose szerettem a tetoválást, mára már 5 db is van rajtam.
- Emlékeztek még a Chokito-édességre?Én nagyon szerettem!Kár, hogy már nem lehet kapni!
- Úgy érzem nem azt az életet élem, amit szerettem volna