A lányomnak Guillain-Barré szindrómája volt (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A lányomnak Guillain-Barré szindrómája volt
Szia Times 77!!
Bocsi ,hogy ismeretlenül kérdezek, de muszály ..
Pont tegnap értesültem a betegségemröl és elvagyok nagyon keseredve , ca. 3-hete vettem észre a jeleket , vagyis , egyre rosszabbul, vagyok, a lényeg, amit akarok kérdezni, hogy , picit lehetne , pár mondatban , hogyan történt és ilyen gyorsan felépültél e komoly ,tragikus betegségböl ......???
Józsi
Ui: gbsaidp@gmail.com
Kérlek, hogy ne itt hanem a megadott elérhetőség egyikén vegyétek fel velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnétek.
Köszönöm,
Adrienn
Sziasztok,
2014-ben diagnosztizálták nálam (akkor 28 évesen) a Guillain-barre syndrome-t.
Cikk elérhetőség: [link]
Saját blog az átélt eseményekről: [link]
Zárt Facebook csoport: [link]
Aki átélte szívesen látnám a csoportomba, mielőtt azonban bárkit felveszek privát üznetet fogok neki írni (egyéb mappába kerül), hogy egy pár szóban megismerkedjek Vele.
Pár embert sikerült az e-mail címe alapján megtalálnom a Facebook oldalon innen, és nekik már írtam is, jelöltem ismerősnek őket.
Adrienn
Csak most olvastam el :(
Látod, mi ehhez egy meki.... :) Örülj, hogy mehettek :)))
A lányom is ilyen volt, de már nem takarózik ezzel.
Most hipochonder lehet, de nem csak magára vigyáz, hanem minket is nagyon félt minden betegségtől.
Ha fáj a torkom, teljesen kész van.
Lelkileg, hogy viselted?
Az én lányom kicsit hipochonder lett.
Szia!
Ha szabad hozzászólni, én egy kis lelkesítést szeretnék adni. Nekem is volt ilyen betegségem 86-ban, akkor voltam 7 éves, második osztályos. 1,5 hónapot töltöttünk kórházban teljes ágynyugalomban, én szerencsésen megúsztam annyival, hogy a bénulás csak derékig hatott, tehát csak a lábam bénult meg. Most már 31 éves vagyok és csak néhány emlék maradt a betegségből, a gyógytornának és az én édesanyám kitartásának köszönhetően semmilyen maradandó károsodást nem szenvedtem. Sem a járásomon, sem az élet másfajta területén nem érzékelhető ez a valamikori betegség. Én most várom a második kislányomat és remélem nem kellesz soha ilyennel szembe néznünk. Úgy gondolom, hogy a te ügyes és erős kislányodból is egészséges és boldog felnőtt és édesanya fog válni.
A lányom volt a hetedik betege.
Ugrás a teljes írásra: A lányomnak Guillain-Barré szindrómája volt
További ajánlott fórumok:
- IBS szindróma
- Edwards szindróma
- Asperger szindróma - Miért betegség és egyéb gondolatok...
- Volt már valakinek kéztőalagút szindrómája?
- 5 éves lányomnak fáj a homloka. Gyermekorvos szerint fájhat az orrmanduláról a homlok. Volt már valaki így?
- 7 hetes kislányomnak hasmenése volt ma kétszer.:(Adhatok neki kétszer Normafloret?