A lányom egy ideje beszélgetett egy fiúval. Kamasz, ezért... (beszélgetős fórum)
Alapvetően így van. Viszont valakinek a mobiljába belenézni olyan, mintha a naplójába vagy a leveleibe olvasnál bele. Vagy akár olyan, mintha a barátaival folytatott privát beszélgetését hallgatnád vissza felvételről. Természetesen a gyerek védelmében mindent. De azért szem előtt kell tartani, hogy valakinek belenézni a mobiljába egyenértékű az intimszférájába való behatolással.
Sugar daddy 14 évesen? Az azért kemény lenne! 😃
Az a baj, hogy hiába próbáljuk felkészíteni a gyerekeinket az internet veszélyeire, mert sajnos sok esetben nem a gyerek egyéni kompetenciáján múlik, hogy belesétál-e a csapdába. A mostani csalók annyira dörzsöltek, hogy a felnőtteket is simán átverik. Rengetegen esnek áldozatul. A gyerekekre sem "csak" a szexuális ragadozók lesnek az interneten. Ellenben nekik is olyan trükkjeik vannak, amikre a szülők nem is gondolnának. Pont ezért nem is lehet a gyereket teljesen felkészíteni ezekre.
Nehéz kérdés h mit tehet v tegyen a szülő ilyenkor. Ha tehetném csipet rakatnék az enyémbe h legalább tudhassam merre jár ha baj van...
Amúgy felmerül a kérdés, mi van ha apakomplexus miatt idősebb pasikra bukik? Vagy csak szimplán sugar daddyre vágyik? 🤷♀️ ez már más világ...
Normális családban nem a gyerek mondja meg az anyjának mit szabad neki mit nem, hanem fordítva.
Nagyon fiatal. Vigyázz rá.
14 éves, és hagyta, hogy nézegesd a telefonját? Hát ez furcsa...
sok pasi hazudik a korarol es nem is a legfrisebb kepet teszi fel magarol.nagyon resen kell lenni egy anyanak tenyleg!
Bíznék benne hogy jól neveltem és óva inteném. 🤷🏼♀️
Tizenévesen én is egy 40 körüli házas hapsival irogattam, mert szórakoztatott. Más nem volt.
Nem látta a képeit? Hazudott a pasi a koráról?
Előtte te beszéltél már vele ezekről? Hogy ellenőrizze kivel beszél, mit nem szabad írni küldeni stb? Megóvni sál megelőzésének lehet ezektől a mai fiatalokat. Nekünk felnőtteknek kell nekik elmondani milyen veszélyek vannak.
Életed végéig aggódni fogsz mert egy anya ilyen. De most még résen is kell lenned.
Hát persze. Egyébként én a balesetektől féltem. Hiába vezet 30 éve balesetmentesen, ha belerohan egy őrült, vagy ha rosszul van valaki vagy ittas, most is olyanról beszéltek a tévében hogy jogosítványa se volt annak a 35 évesnek aki balesetet okozott aztán elsétált. Én ilyesmitől féltem mert rengeteget van úton. És hát persze az egészségét. Még soha nem volt beteg, és azt szeretném ha meg se tudná milyen az. :)
Beszélgettünk és kérdezett valamit, amin aztán elgondolkodtam és úgy láttam jónak, ha kicsit nézelődöm.
Huszonéves voltam, és kikelt magából, amikor összeköltöztem két sráccal (átmenetileg). :D
Értem. Természetes, hogy aggódsz. Apám annyira aggódott értem, hogy el is vette a telefonomat. :D Szerintem felvilágosítani kell...
Miért kell belenézni a telefonjába?
Én soha nem tettem. Igaz köztem és a gyerekem között megvolt/megvan a kölcsönös bizalom és őszinteség.
Na ugye hogy ugye! Nem csak én vagyok ennyire féltő.
Jól teszed, legyél csak résen! Én nem törölném azért, de anya-lánya beszélgetéseket gyakorira venném. persze biztos te is, sőt sokszor már az is baj lehet ha túlzásba visszük a féltést. de ilyen azt hitte hogy más van mint valójában, máskor is előfordulhat. A rafkós férfiak kihasználhatják hogy a tinik még tapasztalatlanok.
Persze elhiszem, ilyen is van. De sajnos más esetekről is hallani, és az anyák se egyformák. Van aki túlzottan félti a lányát. Én fiús anya vagyok, mégis a mai napig féltem mindentől pedig már benne van a korban. Én ilyen aggodalmaskodó anya vagyok.🙂
Azt hitte a korosztályához tartozik, mert együtt játszottak neten. Mi van ha elcsalja valahová? Nem akarom korlátozni, de rengeteg gyerek eltűnik mostanában. Legszívesebben törölném a facebookját, de a sulis dolgaihoz kell.
Az egy dolog, hogy a csataló miről álmodozik. Gondolom, a lány nem annyira buta... Én is beszélgettem csatalovakkal az ő korában. :D Az lett, amit én akartam: semmi.
Szédítette, ő meg lelkesen szívecskézte az üzeneteit... Nem hiszem, hogy megállt volna itt, ha nem avatkozom közbe.
A csataló nagy valószínűséggel nem csak csacsogni akar a kamasszal.
További ajánlott fórumok: