A lábujjamon a köröm egyre nagyobb területen kezd elválni a lábujjamtól, és picit sárgás is. Mi lehet a baj? (tudásbázis)
Ne nane....
Tovább terjed a többi körömre...Ne legyen ciki.
most ez annyira ciki :S
olyan cikinek érzem a dolgot, mintha valami koszos hanyag csöves lennék :S :'(
komoly gomba:(
Gombagyuszid van Életem.
Dokibácsi....
Muszáj az pontos j ;)
Igen, menj el dokihoz, ez már elég súlyos gombának hangzik (bőrgyógyászaton dolgozom), ilyenkor a krém sokszor nem elég, hanem gyógyszer is kell.
Sajnos a gombás fertőzés nagyon makacs, van hogy évekig-évtizedekig nem múlik el. Múltkor volt egy betegünk, 60 éve gombás a körme- és azóta nem múlik el, pedig kezeli...
oké,oké mennék én ha...:DD
szóval ezért kaptam a négylevelűt?:))))
Szia!
Menj minnél előbb bőrgyógyászhoz! Én is azt hittem körömgomba,de kiderült hogy nem, hanem psoriasis miatt van./ A két könyökömön van két kis folt/.
Van egy fórum erről, ha gondolod kukkants be oda:
A címe: Mit lehet tenni a körömgomba ellen?
Gomba.
Anyukámnak levették a körmét, többek közt emiatt is. A tied leesik, de addig sem árt gombaellenes szerekkel kezelni. Most már ha úgyis le fog esni a körmöd, ezért mindenképpen menj el dokihoz, hogy milyen kezelési módot ajánl a továbbiakban!
ez már nem az elje , eleinte oda sem figyelte, rá eddig minig vörösre festettem a körmöm én magam sem láttam
de mikor tegnap lemostam a körömlakkot azthittem szzélutést kapok
További ajánlott fórumok:
- Létezik olyan anya, aki az élete minden területén fáradhatatlanul tud teljesíteni?
- Az életed mely területén érzel jelenleg hiányt?
- Ha hotelban szeretnék dolgozni milyen területen tanuljak tovább? Melyik az a tantárgy, ami elengedhetetlen ehhez a szakmához?
- Ha lakott területen belül 50 helyett 83-al trafiznak le, mennyi büntetés várható?
- Természetvédelmi területen lehet szedni nem védett növényt?
- Az Ország egész területén majdnem a felére csökkentették az ápolási díjjat március elsejével, vagy csak Budaörsön?