A külső adathordozót nem ismeri fel a gép. Mit tegyek? (tudásbázis)
mutasd be neki
(de szerintem ilyesmiről már volt topik)
Nekem az 1TB WD márkájú külső vinyón, van egy telepítő program ,ezt az összes PC-re és laptopra bemásoltam amit használok, és ha nem akar elindulni akkor az ebben lévő setup progival újratelepítem.Akkor nem ismeri fel nálam ha az USB kábelt a gép bekapcsolt állapotában csatlakoztatom utólag.
Próbáld úgy hogy kikapcsolod a gépet, csatlakoztatod a vinyó USB kábelét, csatlakoztatod a vinyóhoz a tápegységet ha van külön hozzá, és utána bekapcsolod a gépet. Ha ígysem ismeri fel akkor a vezérlőpult menüben keresd meg a hardver vagy eszköz hozzáadást és futtasd le, az OP rendszer a Win7, vagy XP megkeresi ,és csatlakoztatja. Ha a külső vinyó vagy nagyobb pendrive csatlakozását megszakítod ,kihúzod a PC vagy laptopból a bekapcsolt állapotában akkor javíthatatlanul elszállhat a benne lévő illesztő chip, és akkor sem ismeri fel a gép.
mi a teendő, ha a külső vinyót nem ismeri fel a gép, majd Controls and panels/Devices and printers-ben látja, de inicializálni akarja?
valszeg valamikor rosszul lett lecsatlakoztatva (értsd kihúzódott)
plusz kérdés: ha inicializálom, akkor elvesznek az adatok róla, v mi?
szóval nem látja se a Total Commander, se a sajátgép...csak itt az Eszközök és nyomtatók-ban látszik, de itt se rendesen, mintha üres lenne, és mondom, inicializálni akarja, de félek, h akkor minden törlődne...
minden tanácsért nagyon hálás vagyok!!:)
További ajánlott fórumok:
- Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek?
- Mit tegyek az apósommal ha nagyon megkívánt engem?
- Megcsaltak most mit tegyek?
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- LG nanocell TV nem ismeri fel a külső merevlemezt, mi lehet a baja?
- Miért nem ismeri fel minden USB port a külső HDD-t?