A kristálygomba tapasztalatotok szerint mire jó? Tejcukor érzékenyek fogyaszthatják? (beszélgetés)
5. fd32e0aabb (válaszként erre: 4. - Mendy)
2012. febr. 1. 06:40
Én a kefírt szeretem, azért szoktam készíteni. A tejalapút. A vízalapút nem szeretem, mert nekem nem jön be az íze. Azt mondják "bodzaszörpre emlékeztető", ha hűek akarunk maradni az igazsághoz, akkor inkább erjedt limonádéra.
Nagy hatását nem éreztem, bár nekem sosem volt gondom az emésztésemmel.
4. Mendy
2012. jan. 31. 17:12
Köszi. Te is fogyasztod? Mit tapasztaltál?
3. fd32e0aabb
2012. jan. 31. 13:49
Vagyis a kristálygombából készült italt tejcukor érzékenyek is fogyaszthatják.
2. fd32e0aabb
2012. jan. 31. 13:41
A kristálygomba vízalapú...a "lé" előállításához a gomba kell, víz, cukor, mazsola, citrom, hacsak nem kevered a kaukázusi kefírgombával, mert az tejelapú, tejből kefírt készít.
1. Mendy
2012. jan. 31. 12:28
Nekem mèg most van először ilyen gombàm ès èrdekelnènek a tapasztalatok.
További ajánlott fórumok:
- Japán Kristálygomba
- Indigó- és kristálygyerekek, avagy egy új kor gyermekei
- A kaukázusi kristálygomba tényleg gyógyító hatású?
- "Laktóz Érzékenyek Társasága" hol van?
- Mely ételeket jobb kerülni a terhesség alatt, illetve mik azok, amik fogyaszthatóak?
- Televízió-érzékenység. Ti is érzékenyek vagytok a TV-re?