A kapszulában(gép) történő zsírégetés tapasztalatai érdekelnének (beszélgetés)
5. 7ff5dc369b
2013. nov. 8. 18:05
10alkalom kell minden ilyenből hogylegyen értelme, a rendszeresség fontos
4. 408020f45e
2013. nov. 8. 17:42
Én voltam többször is, ilyen "tojásban", olyan mint egy mini szauna, aromás gőz és közben enyhén ráz az egész. Állítólag nagyon jól méregtelenít. Nekem wellnes csomagban volt 1x30 perc,(meg a férjem is átadta az ő 30 percét is) de hogy konkrétan mérhető eredménye volt-e, arra nem vennék mérget.
3. 7ff5dc369b
2013. nov. 8. 17:39
Én hipoxy-ra jártam szülés után 1 évvel. Volt 5 kg ami sehogy nem akart nemenni és a bőrőm sem volt az igazi.
Ciciig benne voltam egy gépben, tekerni kellett a megfelelő pulzuszámon a pedált fekve a gép meg vákumozott közben. De nem lehetett érezni ám smemit, és a pedált is jönnyű volt tekerni.
10 alkalmas bérlet után ami 5 hét alatt ment le, hihetetlen volt, hogy centiben mennyi lement, majd utána kilóban is, persze normális kaja és a bérlet lejárta után mozgással.
Ilyet merek ajánlani. 64 voltam 52 lettem, pedig 30 kilót hiztam a terhesség alatt.
2. Ekka
2013. nov. 8. 17:03
Tapasztalatom nincs, csak véleményem!
Ez egy bődületes butaság, ne dőlj be ilyennek! Azon a pénzen inkább vásárolj kondibérletet! Többet ér!;-)
1. kRISZTAL
2013. nov. 8. 13:41
A kapszulában(gép)történő zsírégetés tapasztalatai érdekelnének.
További ajánlott fórumok:
- Gastroyal zsírégetés március 16-tól
- Elveink, no meg a tetteink... Érdekelne minél több vélemény
- Meddig tart a zsírégetés torna után?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?