A jobb sarkam annyira fáj, hogy lépéskor szinte le sem tudom tenni. Mi lehet ez? (tudásbázis)
Biztosan sarkantyúd van. Ez egy mészlerakódás.
legjobban akkor fáj, amikor elindulsz? Nekem volt
kaptam rá ultrahang kezelést és rtg besugárzást. Azóta nem fáj.
persze külsőleg. Valami gyulladáscsökkentő kenőcs volt.
Remélem hamar rendbe jössz!
Szia!
Pár hónapja ugyanígy fájt az én lábam is. Már alig tudtam ráállni. A háziorvosom Flector kenőcsöt írt, pár nap alatt helyrejött. Nagyon valószínű, hogy a csizmám talpa nem jól igazodott az én talpamhoz. Rögtön lecseréltem a csizmát és utána már nem volt ilyen gondom.
külsőleg kellett használnod, ugye?
ez nagyon jó lenne: csak bekenem és elmúlik...
nekem is jobban fáj pihenés után, a legrosszabb a reggeli felkelés.
úgy látszik, ugyanaz a bajunk!
Szia!
Nekem is volt ilyen 4 éve a fiam születése után. Nálam az volt a gond, hogy egész nap papucsoztam, lapos papucsban, és egy idő után szinte nem tudtam lábra állni. A háziorvosom felírt valami gyógyszertári kotyvalékot, nem tudom mi volt, de pár nap alatt rendbe jött a lában (sarkam). Azóta viszont dr. Batz papucsot hordok, szerintem ez is sokat javított a helyzeten.
Én már kb. 3 hónapja vagyok ugyanígy,csak nekem a bal sarkam.Főleg ha megpihenek és újra felállok na akkor fáj a legjobban.De volt olyan két hét,hogy alig bírtam már menni.
Nem vagyok az a dokihoz rohangászós,de most már tervezem én is a meglátogatását ez ügyben.
Ez hülyeség!
Az orbánc magas lázzal és elég nagy területen lila elszíneződéssel jár!
Bizony, lehet kezdődő csontkinövés.
Ha dagadt, és seb is van rajta, akkor pedig orbánc. (csak úgy mellékesen)
A kor előrehaladtával, ahogy meszesedünk, a sarkunkon is rakódik le mész, csak ha ott vastagabb rétegben rakódik le, akkor lesz sarkantyú, ami nagyon tud fájni...
Általában 6 alkalommal sugarazzák...
További ajánlott fórumok:
- Nem annyira külön Karám
- Tényleg annyira csodálatos a terhesség?
- Valóban annyira számít a méret?
- Már nem szerelmes, mit tegyek? Annyira szeretem, mégis napról napra meghalok...
- Hogyan tudnék változtatni magamon? Bennem van a hiba? Annyira magam alatt vagyok, teljesen...
- Annyira fiatal hozzám, szinte még gyerek. Mégis úgy...