A hobbid-e a munkád? Azok jelentkezzenek, akik imádják a munkájukat (beszélgetés)
Milyen más most, ugye?😊
Kár, hogy nem vagy itt...
Gondoskodás
Imádom
Látom, kicsit régi a beírás, de hátha mész vele vmire. Szerintem baromi nehéz megtalálni azt, amit szívesen csinálnál és amiben tehetséges is vagy. Ezért, ha megtaláltad, mindenképp érdemes érte küzdeni!!!
Én is nagyon szeretem a munkám (most történészként dolgozok), de ennél továbbhaladok majd (ha megnőnek kicsit a gyerekek), és régész leszek. Az az álmaim netovábbja.
És egész más területen kezdtem, csak 25 évesen kezdtem a töri-régészet szakot. Szóval, soha nem késő, de csak egy életünk van, úgyhogy hajrá!
Reklám, marketing, dekoráció területén dolgozom imádom a munkám! Imádok olyan feladatokat megoldani amivel a megrendelő nem tud mit kezdeni, és látni az arcán az elégedettséget, és örömöt.
Imádom a kihívásokat a szakmámban.
Már egész kicsi koromban is a Német adó Werbung blokkjai varázsoltak el, a külföldi a lapok reklámjai... Számomra akkor varázslat volt! :o)
A csúcs amikor a nagymamám kétszárnyas tükre előtt édesanyám elcsent Hélia-D krémjeivel, nagypapám zseblámpájával, nagymamám alufóliájával, és az én egyetlen Barbimmal reklámjeleneteket gyártottam. No komment... :o)
Ezer dolog volna még amit szívesen csinálnék, ezeket néha megvalósítom, néha meg legyintek ah majd ha nyugdíjas leszek...Vagy a következő életemben :o)
Stewardess vagyok es imadom a munkamat :))
Tenyleg az en kicsi kori almom volt hogy az legyek, es minden oromom megtalaltam benne!
Én idáig tényleg csak dolgoztam. A munkám nem volt a hobbim, csak egy eszköz a pénzkeresetre.
Mindig vezető beosztásban dolgoztam ( valahogy irányításra születtem, és ezt akkor is kiszúrták amikor alkalmazott voltam, és mindig vezető beosztást kaptam) DE!!!! Most ráléptem arra az útra, amivel nem csak pénzt lehet keresni, hanem engem is boldoggá fog tenni.:) Szeptemberben vizsgázom természetgyógyászatból. :) Sokáig elég szkeptikus voltam ezzel a témával kapcsolatban, aztán az életemben olyan dolog történt, ami után életszemléletet akartam változtattni. Belecsöppentem egy olyan dologba, amitől ezidáig teljesen elzárkóztam: más kultúrák életszemléletétől és filozófiájától.És hirtelen nyitott lettem rá.:)Nem európai filozófiai alapok, jóga...stb. És nagyon izgalmas, nagyon tetszik. Persze ettől Én még európai maradok, de van egy pár dolog, amit érdemes lenne megtanulnunk a keleti kultúrából és beillesztenünk a gondolkodásunkba.
Én vasutat építek,imádom csinálni.Főleg a lehetetlennek tűnő feladatok hoznak lázba,főleg amióta tudom hogy nincsenek lehetetlen feladatok.
A mottóm; Amit egy tervező meg tud tervezni,
azt én meg tudom építeni!
Én kozmetikus vagyok, szeretem nagyon,tudom, hogy jó vagyok ebben, de mindig igyekszem még jobb lenni.és még az értetlen vendégeket is szeretem..:))
Viszont én valahogy mégsem érzem magam teljesnek..mert annyi minden van még ezenkivül ami érdekel. Szivesen foglalkoznék üzleti ügyekkel, művészetekkel...meg sok olyan dologgal, amik nagyon távol állnak egymástól...ilyenkor mi van?:D mit kellene tennem?
könyvszakmában dolgozom, mióta az eszemet tudom... kívül-belül könyves vagyok. :) amellett a hobbim is, az írástól a kézhezvételig. :)
imádom!!!!
Na tessék :O)))
Ezen tud-e valaki túltenni ? :O)))))
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Mi történt? Miért nem jelentkezik?
- Ki jelentkezett a nagy őszi fogyiversenyre?